F.T. Island - 譃愛 (After Love) 中字

ERD,INF 2NF..bla..bla

ape tu, ape tu..ERD lah..DBMS lah.. 1NF lah.. arghh semak lah.. huhu tu r yg chimoro kena telan utk 3 ari ni sampai ari isnin..ades exam database.. ssh tau.. klu shima tgk final paper last year..fuhh xterjawab teman.. ape lah ssh bebenor nya lg2 thn 2009nya seriusly shima xtau nk jwb pe.. tp menda yg chimoro bg tumpuan kat dlm exam kali ni pasal NORMALIZATION ngan SQL Commands..(psst: yg xtau tu menda baca je k.hhe).. so wish me luck..k




psst: chimoro mmg lemah dlm bab theory sbb tu chimoro bg tumpuan kat NORMALIZATION ngan SQL Commands je..

lagu dan lirik hmm...

lagu dan lirik.. mm ape yg di cerita kan oleh miss chimoro ni.. oleh kerana nk ilang kan stress yg melanda chimoro pun g lah terjah dr blog ko aku ke blog kwn ko ke blog kwn nya kwn nya kwn..sampai lah di satu blog ni ade lagu ni chimoro dgr.. xtau tajuk ape.. dan xtau sape penyanyi nya..

i'm not the person who r know everything about music.but, ok its only my opinion ok..  bila shima dgr lagu die.. wow die nya lgu mmg sedap..dayu je..alunan bunyi piano tu mmg chimoro suka seriusly.. really like it ok.. but, when chimoroberi perhatian dekat lirik die mcm.. oh.ok asl lirik die mcm ni..mcm xkena je.. dua tiga kali dgr balik lagu ni kat blog dak ni... tp yup still lirik die bg chimoro mcm xkena ngan lagu tu.. emm, entah lah chimoro mmg xtau tajuk lagu ape lagu tu.. tp wowowo chimoro mmg leh dgr lagu je... 

psst: still searching ape nama lagu ni!! haiaa

down gila BUT sementaRA sahaja.. =_='

28.10.2010 ari yg ish!! arghh!! semua nya lah ade... chimoro ade kelas akaun..so, bila masuk dlm kelas tu.. berdebar je semacam.. hai, mcm chimoro ade buat slh lak kan..padahal xde pun!! semua kerja die suruh buat ari tu chimoro dah siapkan awal2 lgi ari ahad tu....  tgk je kat atas meja.. that's our lect wanna give back out TEST 2!! shit lah.. ptt lah berdebar semcm...


okay..still act like i'm the cool girl in that class.. walaupun chimoro dah mula dgr keluhan kiri kanan belakang depan.. g mam!! lah kan.. xmau pk.. sbb chimoro yakin dgn test 2 ni.. then lect ni pgl sorang2.. 1st she say that " paper ni dah susun from the low to the highest..again chimoro say SHIT!! opss yuppss i can control my self right now.. this lect really make chimoro ni lg cuak...


finally, DASHIMA.. oh my name.. bgn, g depan dgn muka senyum.. amik paper.. WHAT!!!!!! chimoro tgk marks chimoro again and again the word that not come out from my mouth but kat chimoro nya hati je..SHIT!! mcm mn leh dpt marks mcm ni.. my fault ke begitu yakin dan dpt marks mcm ni.. xpuas ati..check punya check.. at question 2 betapa lalai dan leka nya chimoro.. salah % chimoro kai!!!..not 9% but 10% lah u STUPID CHIMORO!! arghhh!!! if la i can turn back that days...  everything dah ok formula the step.. only because amik angka yg slh.. total pengiraan semua slh..


ish, seriusly rugi nya markah chimoro disitu.. tergamam jap.. kenapa mcm ni... this test 2 really make me down sakit je ati ni!! x penah rasa teruk mcm ni tau!! YA ALLAH time tu chimoro dah mula pk.. need to work hard for my final.. hei just final, if i pass my final pun.. i still need to take back for my coursework ok!!..klu my coursework kurang dr 50%.. tp i tau dah under 50% pun kan.. so prepare lah... so, chimoro nk stop sini..xmau pk dah...menda dah jadi... dah luahkan menda yg patut.. huhu so, bloggers..syhhhh kan je ye.. heheh...

rasa Bersalah Ngan Mummy

terkejut Chimoro dpt msg dr mummy td(kul 12.30am)


"Ckp semalam nk balik..apasal x balik lg?" msg dr mummy.. 
mohon ampun chimoro dr mummy..bukan x nk balik.. klu x dr jumaat ari tu chimoro nk balik pastu sarah pujuk ckp jgn balik tolong ajar buat RESEARCH METHOD.. ok mula2 mmg berat sgt.. yelah dah 3 minggu chimoro x balik.. umah punya dekat... kat ****** je pun..huhuh


then ari tu call ckp ngan mummy selasa promise nk balik.. ari ni tolong ajar sarah jap...sudah nya.. angin je satu badan bukannya ajar mn.. die tanya ingat die nk buat depan chimoro .. just tanya pastu tdo.. arghh, sakit ati..pastu bukan tanya ari jumaat tanya ari sabtu mlm lak tu.. tau x klu chimoro tau chimoro balik gak!!


ok then isnin mmg ade kelas tp sbb chimoro tdo lambat... so terlajak lak sampai kul 10 hahah.. ngantuk sgt sbb mlm tu chimoro siapkan assignment lain... ok pastu selasa kononnya lah nk balik sudahnya kena g kolej gak..ceh menyampah nya aku.... HARI NI (RABU) konon nk balik tp ade SEMINAR yg membosankan ati aku tu... huhu


skang.. rassa bersalah sgt.. so abis kelas akaun pagi nnt chimoro nk terus balik... x kira... lepas ni klu ade org x bg chimoro balik..chimoro peduli ape... chimoro kata nk balik nk balik... sbb jumaat chimoro kena patah balik g kolej.. nk study kat hostel.. chimoro tau klu chimoro study kat umah x masuk dlm otak... chimoro tau tu... chimoro x mau main dah.. study is study..


so, skang ni xmau rasa bersalah ngan mummy.. chimoro x mau mak chimoro marah chimoro ..baik chimoro balik kan..minta restu..ampun kan dosa2 chimoro ngan die.. then doakan kebaikan chimoro... supaya dipermudahkan chimoro nk jwb exam nnt..


amin..



Aleeza Kasim Dah Bercerai

jalan2 cr makan!! ape kaitan miss Chimoro nya jalan2 ni ngan tajuk entry kan.. ceh, merapu..


ok straight forward!!! Yup, Aleeza Kassim (yg model tu..cantik woooo.. suka chimoro tgk) tlh disahkan bercerai ngan husband die... 


mana info Miss Chimoro dapat.. dr Beautiful nara lah.. hah click SINI klu x caya..


sini pun leh gak baca click SINI

Final Exam!!

final exam is coming... so, need to work harder...  emm, wish me luck.. so, this monday first paper is DATABASE.... wow, byk topic nk kena baca ni...  caiyokk!!! chimoro leh wat nya.. harap otak gila aku ni xmai..


chimoro kurang kan main ye!!! ingat tu... FOCUS!! FOCUS!!! mn tau nnt dpt belajar kat UK..hahah  

ni YG nk kena study utk DATABASE !! ^_^

semlm ko marah aku sbb GELAK ari ni ko lak GELAK

entry b4 ni CHIMORO ade story kan yg ..cik ieda marah miss CHimoro sbb gelak kuat sgt kan.... so td die tanta lah chimoro;


"ape yg ko gelak semlm tu meh sini aku tgk" said cik IEDA
"hah?" said miss Chimoro
"ape yg ko gelak semlm tu bagai nk rak aku nk tgk" said cik IEDA
"oh, spontan! japp ye" miss Chimoro


elok je chimoro buka.. mak aii.. die pun gelak.. ceh ape lah.. dlm ati chimoro

"CKP AKU je lebih, ceh ko pun sama gelak2 bagau nk rak!"


GIVEAWAY dari redgurlcraft


miss Chimoro masuk give away lagi.. hahhaha.. blog aku ni x lama lagi penuh ngan GIVEAWAY je.. ok kali ni dr redgurlcraft.. 

so chimoro dah join klu korang nk leh click SINI ok... 

Damm!! membosankan

salam, hai korang... chimoro baru je balik dr satu seminar kat TIMES SQUARE.. untuk pengetahuan korang chimoro xtgu abis ye..elok je time tea break..CHIMORO terus BLAH!!! sorry agak kurang ajar disitu.. tp ye bg chimoro bosan sedikit.. huhu... so bila bleh mcm tu xtau nk watpe g jejalan pusing jap satu TS tu tak pusing abis pun..just pusing kat tingkat 4 tu je.. dan chimoro terus balik hostel.. xtau lah nk ckp ape.. tp emm really damm bored g TS.. klu tau chimoro stay hostel study for final....

IU - You Know (있잖아)


itjanha waenji dugeun dugeun gaseumi tteollyeo molla
itjanha gwaenhi nareul boneun nunbichi neomu joha


(Baby One two three) naege daga wa

(L.U.V.) bukkeureopjiman
(A to Z) algo sipeo nan sumgyeo dun neoui mam


*nareul wonhani gajigo sipni

naui modeun ge jeonbu ne geosigil barani
saranghandan han madiman soljikhi malhae bwa



ibyeore honja huljjeok huljjeok uneun geon sirheo jeongmal

sarange neowa saenggeul saenggeul utgoman sipeo hangsang



(Baby One two three)du soneul kkoba

(L.U.V.) seeobojiman
(A to Z) geu nuguboda nega jeil joha



*nareul wonhani gajigo sipni

naui modeun ge jeonbu ne geosigil barani
saranghandan han madiman soljikhi malhae bwa



I believe you Cause I'm in love with you

ireon neukkimeun cheoeuminikka



Rap:

yongginaeseo malharyeo ne ape seogiman hamyeon nan baboga doego
insahago doraseoneun dwit moseubeul bomyeo tto hansumman swigo
nugubodado mueotbodado nan neo hanaman isseojumyeon doendago
naegen dareun geotdeureun da pillyoeopdago geurae na neoman wonhandago
na honjaman neol wonhago inneun geoseun anilkka hoksina haneun mame
buranhan mame gaseum soge damaduneun saranghandaneun mal



*nareul wonhani gajigo sipni

naui modeun ge jeonbu ne geosigil barani
saranghandan han madiman soljikhi malhae bwa



**nareul wonhani gajigo sipni

naui modeun ge jeonbu ne geosigil barani
saranghandan han madiman soljikhi malhae bwa
budeureoun nae ipsuri ni bore daheul ttae
naman saranghandan malman soksagyeo jwo Darling

finally SEMUA dah SETTLE

chimoro senang bangat. ^_^ semua kerja assignment dah siap!! so chimoro leh bg tumpuan kat FINAL EXAM ni!! emm so kepada semua wish me luck k!!! 

gelak sampai kena marah!

huhu!! ari ni chimoro kena marah ngan cik ieda!!! sbb nya chimoro gelak KUAT SANGAT sampai ieda kai earphone leh dgr lagi chimoro nya gelak... maaf ye cik ieda...miss Chimoro xdpt tahan lah tgk cite spontan..hahahaha... 





Cakap2 korea 1

ari ni chimoro share bahasa korea ye.. sumber2 dari pakcik GOOGLE.. HAHHAHA bukan r dari KBS WORLD Radio!!


dasar2 dulu ye miss Chimoro ajar

  • Tidak = Anio
  • Apa khabar = Annyeong - Haseyo
  • Haloo = Yeoboseyo (chimoro selalu sebut klu dlm call..hahah)
  • Ya = Ye @ Ne
  • Selamat Tinggal = Annyeong - hi gaseyo
  • Selamat Datang = Eoseo oseyo   


pelajaran hari ni itu sahaja dari MISS CHIMORO haha




psst: klu slh bukan chimoro tau tp KBS WORLD Radio haahha ^_^

Timetable exam!! ^_^

haha.. jadual EXAM dah kuar..

so chimoro just ade 3 paper je..

1.11.2010 ~ DATABASE SYSTEM
7.11.2010 ~ SYSTEM CONNECTIVITY
14.11.2010 ~ FINANCE AND ACCOUNTING

HUHu.. nasib gapppp die panjaaaang gilaaaaaaaaaaaaa...

SS501 - Love Ya





Yeah, ha, here we go once again
Guess who's back let's go
This one this all about you I will hate you but I love you
So what can I do
Now listen


Neoreul bomyeon apa sumi neomu gappa ije nae sonjaba
Geu sarameun neoreul saranghaji annneunde wae
Why don't you get
Baby let me love ya love ya love ya
Nae jumuneul georeo ni jumuneul georeo
You can me so perfect
Sesang modu jeogidoendahaedo naneun andwae neo animyeon andwae
Baby let me love ya love ya love ya



Yeotaekkeot gidaryeosseo ne ane ganjeolhi baraewasseo
Nal bikyeogatdan ni oraen sarangi janinhage kkeutnagireul
Geu saram ijeo ijen jiwobeoryeo eochapi neohagoneun eoulliji annneungeol
So baby want you come to me I'm make you make help me



Neoreul bomyeon apa sumi neomu gappa ije nae son jaba
Geu sarameun neoreul saranghaji annneunde wae
Why don't you get baby let me love ya love ya love ya
Nae jumuneul georeo ni jumuneul georeo
You can me so perfect
Sesang modu jeogidoenda haedo naneun andwae neo animyeon andwae
Baby let me love ya love ya love ya



Cheoeume haengbokhagil baraeseo geuge birok geu saram yeopeseorado mideosseosseo
Naeobsi haengbokhadamyeon geugeollo chungbunhaesseo
Hajiman ulgo inneun nunmuri boyeo neoui seulpeumi boyeo amuri chamabwado andwae ijen jichyeo michyeo
I can not let it go I got a take you uri unmyeongingeol



Neoreul bomyeon apa sumi neomu gappa ije nae son jaba
Geu sarameun neoreul saranghaji annneunde wae
Why don't you get baby let me love ya love ya love ya
Nae jumuneul georeo ni jumuneul georeo
You can me so perfect
Sesang modu jeogi dwinde haedo naneun andwae neo animyeon andwae
Baby let me love ya love ya love ya



Ijen nan moreuneunde I'll be geu saraminde noui apeun sarang dawon nanbol sueopneunde
Ijeo ni gaseum meongdeulge haneun geureon nappeun saram ijen jibeojyeo please apeun neoreul goohagesseo
Bichin noui nunmul sori eopsiui mido eopsi heureulttae naegaseum wanjeonhi jjijeojineungol I can't 
Nareul mideojwi haneule maengsehalge urin majimag sarangi dwiltenikka



Neoreul bomyeon apa sumi neomu gappa ije nae son jaba
Geu sarameun neoreul saranghaji annneunde wae
Why don't you get baby let me love ya love ya love ya
Nae jumuneul georeo ni jumuneul georeo
You can me so perfect
Sesang modu jeogi dwinde haedo naneun andwae neo animyeon andwae
Baby let me love ya love ya love ya

sejenak utk chimoro memikir

serabut chimoro tgk diri chimoro ni.. huhu.. ptg td kul 3 terpaksa g kolej jap.. nk jumpa lect Group Project jap.. so we need to fill up form menda tah tu.. lebih kurang mcm form isi pendapat lah BUT bkn sal lect sal team members korang.. emm bosan tul.. mcm jawab soalan quiz.. haha..


ok, tu bkn point die yg chimoro nk cite, sebenarnya time isi form tu.. tetiba chimoro memikir.. sal kawan.. hei, apesal kita berbicara menda ni.. huhu tu lah yg chimoro memikir..  berjuta kawan pun klu korang ade, ade ke yg btl2 kawan dlm kawan tu.. kawan yg tul2 akan ade time ssh dan senang..  emm.. entah lah itu yg chimoro terpk..


yup berjuta kawan yg chimoro ade dr berjuta hanya 2 je yg mungkin bersama kita.. haha.. bila senang ko mai.. bila ssh ko kata bye2.. wah, mcm claks kan.. huh 

photoshoot ESTER LAUDER with mummy!!!

menda dah lama dah about 2 month ago... dlm bulan puasa after chimoro masuk sem 4.. after ke b4 ye..xingat lah...heheh.. just g jejalan nk tgk barang harrods well time tu harrods ngah ade sale.. jatuh merundum kot harga die discount sampai 70 % sape x mau kan... ok that time chimoro amek beg yg chimoro dah booking ngan satu promoter harrods ni.. so hehe.. mcm biasa duit chimoro lah kena byr...


ok, jalan punya jalan turun punya turun naik punya turun sekali ... " ibu, ester lauder!!!" ... terus tarik tgn mak g bwh nk tgk.. heheh.. elok je sampai bwh.. ade satu promoter cute ni " hai, miss bla..bla" chimoro xingat lah dialog die.. hahha.. yg pasti ade offer by set yg RM 300 tu dpt photoshoot free ke ape chimoro pun dah x ingat... 


So, chimoro ni mmg dr dulu nak beli minyak wangi ester lauder yg aku really nak sesangat tu.. price die pun mmg dlm RM 300..hohomelayang duit chimoro time tu.. hohoh.. so, ckp ngan mak 


"ibu, ayong nk beli lah perfume die" said chimoro
"Banyak duit ko!" said mummy (mummy ni mmg kedekut cikit.. heheh sorry mummy)
"ala, jom lah sekali sekala beli" 
" nnt ayong dah xkebas perfume ibu dah.. perfume ibu semua mahal2 ayg pun nk!" said chimoro
"ibu xambil tau ikut ko" said mummy
" ok miss, i take this set ok!" said chimoro
" ok," dgn muka penuh kesenyuman tu kan ( ialah promoter kan dpt sale korang ni)
"so, this miss, u need to fill up the form" said that promoter lah kan...
" emm, wait..waitt.. for this photoshoot. give it to my mother" said chimoro
" apasal lak ibu!" said mummy
"amik jelah ibu ni.. ish, jgn di tanya.. besday present thn ni dan akan dtg.. hahaha" said chimoro


hahah.. chimoro tau mak chimoro suka.. last year pun die ade photoshoot last year ke.. emm tak ingat lah... tp korang nak tau.. bila chimoro tgk mak chimoro tu suka.. huhuh senang je ati chimoro ni.. hei, chimoro ni jarang nk happy kan ati mak chimoro.. hahah tp..sekali chimoro bg.. chimoro bg tul2.. hahah wah bangga diri tul aku ni....


so korang tgk lah gambar die..  ^_^


have a nice day to all bloggers....


photoshoot Ester Lauder ~ 2006
Photoshoot Ester Lauder Model 2010

F.T. Island - I Hope (바래)



Haruga jinago handari jinado
Neoaege yeolraki ojireul anhatseo
Nunmuri heuleo gasumi apa
Aniya jamshibbunyA
Anilgeoya anilgeoya
Anilgeoya narul dallaejima
Niga ddeonan bin jariman keojyeoga

Neorul dashi bwado neon neon nae sarang
Subaekbeon bwado nan nan nae sarang
Haneuri maetjeojun neon nae sarang
Niga hamshigireul ilreul geot bbuniya
Dashi saranghaedo neoman baerae
Doraoolgeoya doraoolgeoya
Niga eobnun nanun eobseunikka



Nal saranghanda haenohko
Dodaechae eodiro ddeonangeoya narul beorigo
Jameun nae du songgajido uri yaksogkkajido
Na beorigo kkaebeorigo eoddeohkae ddeona



Kkumilgeoya kkumilgeoya
Kkumilgeoya narul sokijima
Naman honja namgyeojinkae seoreoweo


Neorul dashi bwado neon neon nae sarang
Subaekbeon bwado nan nan nae sarang
Haneuri maejeojun neon nae sarang
Niga jamshi gireul ilreul geotbbuniya
Dashi taeonado neoman barae
Dashi saranghaedo neoman barae
Doraoolgeoya doraoolgeoya
Niga eobnun nanun eobseunikka



Ee modeunkae akmongilgeora nan saenggakhaetseo
Ah~ jebal ee kkumeseo kkaegiman barae


Oneuri jinago naeil ddo nun ddeumyun
Ee modeunkae hyeonshiri anin kkumigil barae oh
Modeunkae hyeonshilboda deo
Rieolhaetdeon kkumiyeotgil nanun barae neol barae
Ajikdo neoreul wonhae


Dashi dorabwado neon neon nae sarang
Sucheonbeonbwado nan nan ni sarang
Haneuli heorakhan neon nae sarang
Urin jamshi meoreojyetodeon geot bbuniya
Dareul yeojarul bwado neoman barae
Dareun saranghaedo neoman barae
Doraoolgeoya doraoolgeoya naegae eobnun neonun eobseunikka


(Yes Lets Go) maeilbam gidohae nae haengbokanin beulhaeng
Neoreul wihae naega anindareul sarang mothakae
Nan neo animyun andwi
Nae shimjangi neol malhae
Nan byeonhameobseo dashi taeonado neoman barae
Dashi taeonado neoman barae
Dashi saranghaedo neoman barae
Doraoolgeoya doraoolgeoya
Niga eobnun nanun eobseunikka

semua dlm satu..

adoi perut ni bukan je takat pedih... tapi hati ni pun nk gak join... berdebar2 je hat aku ni.. asal ye... xtenang rasanya... perut pedih satu hal... ni hati pun sama... 

Cik Anita Songeh Giveaway.


hahah.. giveaway...giveaway... chimoro masuk giveaway g.. huh.. mesti korang kata "chimoro ni xde kerja ke ape asik masuk giveaway je" aippssss, suka ati cik chimoro ye... ok ..

kali ni giveaway ni ddari cik anita songeh... hahah .. so sape yg k join leh click SINI..ok tarikh tamat die 31 oct 2010 ni

my New Header!!

as i mention earlier before ni.. heheh.. cuba tgk header chimoro CANTIK x!!! penat design... xpe practice make PERFECT babe!! heheh suka nya...

SILA COMMENT!! chimoro SEDIA menerima kritikan... !!! i like it!

perbezaan ibu dan Chimoro

emmm, ape bezanya mak chimoro ngan chimoro..
oh ye ngape menda ni leh muncul ye.. huhu sebenarnya ari tu chimoro ade presentation OB... so, nk open slide only can use my LAPPY je..sbb FONT2 yg diperlukan utk mencantikkan slide tu hanya ade kat chimoro je.. heheh.. 

so utk pengetahuan korang dekstop chimoro ni tunjuk pic mak chimoro...  so after presentation.. yg jadi tukang tekan slide selepas shima presentation sarah..minah ni punya laju die ttp slide tu... sudahnya menampakkan lah background dekstop tu...dan maka banyak lah sesi soal jawab.. "cantiknya!! sape tu?" , "wei sape tu!", "lawanya sape tu" dalam hati chimoro lah ( itu mak aku lah wei!!).. maka dgn ckp lantangnya chimoro ckp " ITU MAAAK SAYA!!" dan seperti biasa org akan ckp " hah, ye ke?" huahauah... ape klu muka aku x sama mcm mak aku tu tu bukan mak aku ke!! huhu... menyampah aku bila org soal aku... arghhh.....

ape beza sgt ke muka chimoro ni... ngan mak chimoro.. huhuh sedih nya chimoro... haiyaa... siot je.. mmg patut r aku pgl mak aku kakak klu kat luar.. huhu mmg pun..bila kuar ngan  mak aku.. haiyaa jumpa kwn2 die, mesti kwn die tanya ni ssape.. "ank ko ke BUDDY" (nama org pgll mak aku).. dan seperti biasa aku akn ckp ";emmm" dan mak aku akn kata " ni adik aku lah" dan kekawan die akan kata " dah besar dah mcm mak die" ( besar disini bukan muka lawa mcm mak aku ye disini besar = badan) .."mcm adik ko lah BUDDY!" huh, MENYAMPAH NYA AKU!!! 

emm ape lah bezanya ye.. korang dpt teka ke!! cuba tgk jap.. 


chimoro and mummy chimoro ^_^ 

"ANGPOW DARI MAMA"

"ANGPOW DARI MAMA"

MASIH TERBUKA....BLOM CUKUP 100 PESERTA...100 KOMEN TAK BERMAKNA 100 PESERTA YER....CEPAT JOIN SEBELUM TERLAMBAT....NAMA2 PESERTA SUDAH SIAP DIEDIT.. CUMA TUNGGU CUKUP 100 SAJA....

HEI ALL, gila chimoro kembali lg.. kali ni masuk give away dr mama!! mama mn mama wani nama nya.. hahha.. die nk cukup kan sampai 100 peserta then nk bg adiah..huh korang nk masuk!!! baca syarat kat bwh ni dulu...
Syarat penyertaan adalah sangaaaattt mudah.....
1. Anda mesti warganegara malaysia..
2. Anda mesti mempunyai blog...
3. Anda perlu punya akaun bank cimb/maybank (untuk sesi penghantaran angpow)
4. Anda perlu follow blog mama...
5. Anda perlu tinggalkan komen ' saya nak angpow dari mama' beserta blog url korang kat entry yang mama akan buat nanti..tungguuu...
6. Anda perlu tunggu hari 'cabutan angpow'...bila?? Bila cukup 100 peserta..mama akan cari pemenang angpow bertuah...menggunakan kuasa http://www.random.org/ ... Hihi...
7. Ajak kengkawan uolls untuk turut serta..bukan apa..lagi cepat cukup 100 orang..lagi cepat boleh dapat hadiah..tak betul gitew cik kiah..ahakss..


Hadiah:
Angpow bernilai rm 10
mau join..chimoro x yah tanya lah mmg dah join.. clik SINI klu nk join