photoshoot ESTER LAUDER with mummy!!!

menda dah lama dah about 2 month ago... dlm bulan puasa after chimoro masuk sem 4.. after ke b4 ye..xingat lah...heheh.. just g jejalan nk tgk barang harrods well time tu harrods ngah ade sale.. jatuh merundum kot harga die discount sampai 70 % sape x mau kan... ok that time chimoro amek beg yg chimoro dah booking ngan satu promoter harrods ni.. so hehe.. mcm biasa duit chimoro lah kena byr...


ok, jalan punya jalan turun punya turun naik punya turun sekali ... " ibu, ester lauder!!!" ... terus tarik tgn mak g bwh nk tgk.. heheh.. elok je sampai bwh.. ade satu promoter cute ni " hai, miss bla..bla" chimoro xingat lah dialog die.. hahha.. yg pasti ade offer by set yg RM 300 tu dpt photoshoot free ke ape chimoro pun dah x ingat... 


So, chimoro ni mmg dr dulu nak beli minyak wangi ester lauder yg aku really nak sesangat tu.. price die pun mmg dlm RM 300..hohomelayang duit chimoro time tu.. hohoh.. so, ckp ngan mak 


"ibu, ayong nk beli lah perfume die" said chimoro
"Banyak duit ko!" said mummy (mummy ni mmg kedekut cikit.. heheh sorry mummy)
"ala, jom lah sekali sekala beli" 
" nnt ayong dah xkebas perfume ibu dah.. perfume ibu semua mahal2 ayg pun nk!" said chimoro
"ibu xambil tau ikut ko" said mummy
" ok miss, i take this set ok!" said chimoro
" ok," dgn muka penuh kesenyuman tu kan ( ialah promoter kan dpt sale korang ni)
"so, this miss, u need to fill up the form" said that promoter lah kan...
" emm, wait..waitt.. for this photoshoot. give it to my mother" said chimoro
" apasal lak ibu!" said mummy
"amik jelah ibu ni.. ish, jgn di tanya.. besday present thn ni dan akan dtg.. hahaha" said chimoro


hahah.. chimoro tau mak chimoro suka.. last year pun die ade photoshoot last year ke.. emm tak ingat lah... tp korang nak tau.. bila chimoro tgk mak chimoro tu suka.. huhuh senang je ati chimoro ni.. hei, chimoro ni jarang nk happy kan ati mak chimoro.. hahah tp..sekali chimoro bg.. chimoro bg tul2.. hahah wah bangga diri tul aku ni....


so korang tgk lah gambar die..  ^_^


have a nice day to all bloggers....


photoshoot Ester Lauder ~ 2006
Photoshoot Ester Lauder Model 2010

No comments: