lagu dan lirik hmm...

lagu dan lirik.. mm ape yg di cerita kan oleh miss chimoro ni.. oleh kerana nk ilang kan stress yg melanda chimoro pun g lah terjah dr blog ko aku ke blog kwn ko ke blog kwn nya kwn nya kwn..sampai lah di satu blog ni ade lagu ni chimoro dgr.. xtau tajuk ape.. dan xtau sape penyanyi nya..

i'm not the person who r know everything about music.but, ok its only my opinion ok..  bila shima dgr lagu die.. wow die nya lgu mmg sedap..dayu je..alunan bunyi piano tu mmg chimoro suka seriusly.. really like it ok.. but, when chimoroberi perhatian dekat lirik die mcm.. oh.ok asl lirik die mcm ni..mcm xkena je.. dua tiga kali dgr balik lagu ni kat blog dak ni... tp yup still lirik die bg chimoro mcm xkena ngan lagu tu.. emm, entah lah chimoro mmg xtau tajuk lagu ape lagu tu.. tp wowowo chimoro mmg leh dgr lagu je... 

psst: still searching ape nama lagu ni!! haiaa

No comments: