Karnival Citrawarna KPTM 2011


 DATE : 25 - 27 MAC 2011
VENUE : KPTM KL




 BLOGGER!!!! u all semua di jemput dtg ke college chimoro ...... ^_^


kitaorg ade wat satu event KARNIVAL CITRAWARNA 2011!!! so, this event r open to all semua penduduk di dunia ni.. hehehe.. 


mcm2 aktiviti yg akn djalankan pd 3 hari tu



  • bengkel makyong
  • tarian citrawarna
  • permainan rakyat
  • pasar rakyat citrawana
DATANG TAU!!!!! 

OH YE!! before chimoro lupa..kitaorg ade buka open gerai kpd u all yg nk niaga kat  event kitaorg ni leh contact nama person in charge kat poster bwh ni k...!!!! MEH LAH DTG!!! MEMERIAHKAN LG EVENT NI!!

poster for audition and permainan..
** alamak slh eja time ni.. ehhe dah re edit


request by intan safinaz n intan sueriati
 for poster PASAR RAKYAT
septtnya poster ni tp org IT xmau print colour ITAM byk.. ceh!!
psst: willl update lg..now bz sikit.. design banner kena re- edit. huhu

PSST: komen lah poster yg chimoro wat.. huhu 

Gerak Geri kita Semua berSeni!!

last night.. college Chimoro dpt invitation dr ASWARA  utk event dieorg " Malam Kreasi Baru"...

ni flyers yg chimoro dpt mlm tu.. simple but creative. like it!!


but firstly nk say sorry tu dak2 lain sbb Chimoro dtg lambat.. huh korang x gerak lg.. sbb tgu kami.. hahah maaflah ye.. back to the topik..Event ni actualy dr fakulti Tari Aswara.. so mlm tu 12 tarian di persembahkan dan setiap tarian OFCOURSE lah ade lah meaning die...

chimoro Tertarik dgn tarian zapin.. and satu tarian tu yg dipanggil PASU klu x silap..unik lah tarian tu.. for me lah kan.. donno lah org lain.. well overall chimoro leh ckp.. nice event colorfull.. huhu