~21.3.10~ new pic edit by me

wanna share something..

hah, ni cik cimot nk share something...

hari tu cik cimot ckp dahi cik cimot ade tubuh mcm alergi kan..

cik cimot x letak pic kan..hehhee..

l
l
l
l
l
l
l
l
V




hehhe ni dia....

MySpace itulah die dahi cik chimot..waktu kena ~ malu nya ~

~ 19.3.10 ~ kesabaran

adoi minggu lepas balik BTN ni.. kesabaran aku betul2 di uji..
salah aku ke? adoi hai..

kenapa org x cuba memahami kita..
kenapa kita yg kena memahami org..

bak kata QIS ' mengalah je kak'
nk mengalah x kesah..tp xtau slh nk wat mcm mn dik..

so ape pendapat korang..

    aku kena minta maaf tanpa tau slh aku ke?
      aku kena jaga ati org dan biaqkan ati sendiri terluka?

      busy

      argh!!! lama nya xupdate blog..sorry sesangat2...

      bz gla ngan assignment..(FB aku pun bz gak) =)

      assignment bertimbun semua nk kena bg dlm minggu pertama ngan minggu ke 2 bulan 3...

      so. hope korang x marah ye bila aku x update ni...

      but aku akn try gak update..byk gak nk story ngan korang ape yg aku wat sepanjang aku x update ni..

      ok dokie!!!