down gila BUT sementaRA sahaja.. =_='

28.10.2010 ari yg ish!! arghh!! semua nya lah ade... chimoro ade kelas akaun..so, bila masuk dlm kelas tu.. berdebar je semacam.. hai, mcm chimoro ade buat slh lak kan..padahal xde pun!! semua kerja die suruh buat ari tu chimoro dah siapkan awal2 lgi ari ahad tu....  tgk je kat atas meja.. that's our lect wanna give back out TEST 2!! shit lah.. ptt lah berdebar semcm...


okay..still act like i'm the cool girl in that class.. walaupun chimoro dah mula dgr keluhan kiri kanan belakang depan.. g mam!! lah kan.. xmau pk.. sbb chimoro yakin dgn test 2 ni.. then lect ni pgl sorang2.. 1st she say that " paper ni dah susun from the low to the highest..again chimoro say SHIT!! opss yuppss i can control my self right now.. this lect really make chimoro ni lg cuak...


finally, DASHIMA.. oh my name.. bgn, g depan dgn muka senyum.. amik paper.. WHAT!!!!!! chimoro tgk marks chimoro again and again the word that not come out from my mouth but kat chimoro nya hati je..SHIT!! mcm mn leh dpt marks mcm ni.. my fault ke begitu yakin dan dpt marks mcm ni.. xpuas ati..check punya check.. at question 2 betapa lalai dan leka nya chimoro.. salah % chimoro kai!!!..not 9% but 10% lah u STUPID CHIMORO!! arghhh!!! if la i can turn back that days...  everything dah ok formula the step.. only because amik angka yg slh.. total pengiraan semua slh..


ish, seriusly rugi nya markah chimoro disitu.. tergamam jap.. kenapa mcm ni... this test 2 really make me down sakit je ati ni!! x penah rasa teruk mcm ni tau!! YA ALLAH time tu chimoro dah mula pk.. need to work hard for my final.. hei just final, if i pass my final pun.. i still need to take back for my coursework ok!!..klu my coursework kurang dr 50%.. tp i tau dah under 50% pun kan.. so prepare lah... so, chimoro nk stop sini..xmau pk dah...menda dah jadi... dah luahkan menda yg patut.. huhu so, bloggers..syhhhh kan je ye.. heheh...

2 comments:

aishah said...

sy pOn dOwn gile wahai shima sayang...sOalan satu sy xley buat...huhu

eiffel said...

huhu..kadang2 klo kita terlalu yakin pun xbole gk kn..

cma..ko kne jdkan ia satu pgajaran agr xkn jd lg d masa hdpn...

mgkin ada hikmah d sebaliknya...

chaiyok2 cma...