air mata T_T

ari ni cedih ckit story ye...
setiap pertemuan adenya perpisahan..
dan perpisahahn itulah yg akn menyakitkan kita...

ari ni aku last day bersama kak zara.(aku last lagi dua hari)
memandangkan kak zara cuti lepas tu..so die xdpt lah nk ckp goodbye kat time party kecilan nnt...
so, b4 balik td snap pic2..(terasa mcm ari ni aku lastnya!)
then time turun tu time kat zara ingatkan aku something..time tu nk nagis dah tp kena tahan aku mmg sensitif ckit...

sampai lah kak zara dah MySpace..adoi terus aku pun join sekali...

p/s: pd kak zara ( even aku x pasti lah kak zara bc ke x?) shima mintak maaf dr ujung rambut sampai lah ujung kaki..thanks for everything...jgn nangis2 tau ( terutama depan shima)pesanan akak tu shima akn ingat sampai bila2..i.allah shima akn kurang kan lah jd burung hantu tu..yeah..

~ naAmurAD ~ short note!!

naAmurad?? ( ape tu )

ok, actually ni nama bg blog mak aku..
meaning: Noor Azizan Abdul MUrad..

2 day a whole day aku wat blog mak aku..
so,xde pape pun cite aku sgt ri ni..

blog mak aku ni sal businees die lah..
akhirnya aku telah dipilih utk mereka bentuknya..
nnt dah siap aku bg full link ok!!



new pic editted




halo,
menunaikan janji.. pic time celebration christmas ari tu..


me & jocelyn

green space T_T

our team!! ~ iPhone ~ruzu~new joiner



christmas celebration!!!

ari ni kat opis ade sambutan krismas...
so aku nya team semua kena pki baju hijau!! hijau ye..

so aktivity nya mcm biasa lah...
pagi2 kena tetap buat kerj lah ( mls gla perut dah lapo sgt)
then kul 12.30 kitaorg semua kena ciap2 nk g mkn (time to celebrate)
mula dgn ucapan dr bos kitaorg ...pas2 maxis nya wakil...

abis speech dieorg ni..
inilah masanya utk MAKAN!!!
wah beratur panjang langsung x bergerak..huahuahuahua...
then take pic2 by dura...

pas makan xchabge hadiah...
aku nya adiah aku bg dekat kak seri..
hahha3!! lawak time ni kak seri mati2 ingat aku bg kat bf die ( aman )..
tp sebenarnya aku bg die...hahhaha...peace!!!!

P/S: pic nnt aku upload ye...xdpt dr tuan die lagi..hahhaha

Bunkface

hah, bunkface...
slh satu band indie yg aku proud after extranged..MySpace


pandangan aku sal group ni??
  1. kreatif
  2. dieorg nya lagu mmg bomb r dieorg ni!! MySpace
so hope this group will go far lah...
bakat dieorg mmg xperlu lah korang nk sangkalkan lg ok!!

so, to bunkface wish u good luck in industri muzik ni ok..
stay cool


p/s: aku suka lagu through my window tuuu...

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real


ape pandangan korang lak pasal bunkface??

ketika cinta bertasbih lirik..

Bertuturlah cinta
Mengucap satu nama
Seindah goresan sabdamu dalam kitabku
Cinta yang bertasbih
Mengutus Hati ini
Ku sandarkan hidup dan matiku padamu

Bisikkan doaku
Dalam butiran tasbih
Kupanjatkan pintaku padamu Maha Cinta
Sudah di ubun-ubun cinta mengusik resah
Tak bisa kupaksa walau hatiku menjerit

Ketika cinta bertasbih nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud syukur padamu atas segala cinta

xcited + confident = membazir

hah, semekom!!!
mesti korang pelik tgk tajuk atas ni???
aku pelik gak T_T..
tp xpe title doesn't mean anything...

ari ni aku g GH konon nk wat medical check out lah kan...
utk kemasukan kolej...
mak aku dah bising dah pepagi lagi kejut aku suruh bangun...

so, aku pun siap2 nk g GH lah ni...
naik teksi ckp kat brother tu nk g GH...
pas2 call nawwar tanya kat mn nk wat g check2 ni semua...
nawar bg tau dekat wisma kayu.....

so, sesampai je kat GH tu ...
tanya mak guard kat depan tu..

chimoro : mak cik buka tak klinik ni???
mak guard: nk wat pe dik?
chimoro : nk medical check out utk kemasukan u!!
mak guard: ari ni tutup. isnin nnt buka!!
chimoro : oh ye ke!! mekaceh..

huahuahua..penat je aku g upanya tutp...
ingat buka walaupun awal muharam...
huahuahau...


work time..

hari ni kerja agak ok gak lah
atleast i got 2 iphone booking..

bila wat call non stop leh jadi gla..
when stop i will count how many days i have...
b4 leave SRG...

will miss my catwoman..
my kak zue..
dan
my apek..( actually, apek akn tgl kan srg dulu!!)

adoi pas ni aku akn sambung belajar balik..
so, pasni korang akan dpt tgk lah pulok aku update mengenai ape yg berlaku di kolej lak..hahhah

XPHM!!!

aku x phm mengapa ade manusia yg sanggup menjadi batu api..dan yang sanggup membuat fitnah...

NGAPE??? ngape aku yg ko nk lagakan..ngape aku yg ko nk fitnah kan...

xpelah BUAT LAH, CKP LAH,CERITA LAH....aku x kesah..asalkan aku tau ape yg aku buat..

kerinduan...

aku rindu gla nk update blog ni!!! sejak nk serve aku nya blog je..mesti xleh!!

tp skang dah boleh..heheh akan ku update blog ku sekali lagi..