Virus!!!

Chimoro Sedang demam!!! huk huk huk

Xdpt NK update sgt Blog...Cian Chimoro :(

☺ KORANG FHM KE? ☺

Ape yg KORANG fhm
ape yg AKU x fhm


Sayang, Rindu , Cinta
Ape itu Sayang?
Ape tu Cinta?
Ape tu rindu


korang tau ape rasa nya...
aku?aku ? entah..


mcm mn Rasanya? 
xkan dgn sebut " I LOVE YOU" ..ko dah kata ye itu cinta..
pagi ptg mlm KENA msg..
XMSG tu tandanya dah x SAYANG ke?


ASK ur self ape sebenarnya Sayang, Rindu. Cinta!!
PENDIRIAN manusia SEMUA berbeza, X sama ok..


credit to POKCIK GOOGLE

✿ Buku Program & Kad Jemputan ✿

ok ni buku2 program nya COVER yg penah chimoro buat..


request by KAk Wna
cover front for Citrawarna
cover back.. 

Kad jemputan For Citrawarna
psst : doing something yg kita suka mmg menyeronokkan..
psst : plzz komen wei..hehe

✿ Selfish @ ???? ✿

SI A : Wei, babe ajar aku ni jap?
SI B :Eh, xtau r lah tanya dak lain!
SI A :Erk, tp.. aku tgk td... emm, x pelah ok. 
SI A : ( abis yg ko dok buat td tu ape menda) berckp dlm hati je ni oit....


korang PERNAH x rasa menda ni.. jgn nk MENIPU lh kata xde.. TP, klu xde bgs r.. aku?? hahah, xyah ckp ade  dan xde lah.. mmg ade pun!!. tp pe aku nk ckp xkan tetiba nk SOUND!!  "DAH TU APE KEJADAH NYA YG KO BUAT TU!! GILA KEDEKUT ILMU"  xpun nk ckp "YELAH TU.. TP XPELAH KLU TAU ILMU TU JGN DIKONGSI SORANG2 SHARE LAH OIT!! DPT GAK PAHALA EXTRA!!"... gila menci aku wei.. haha.. tp pe nk buat mcm mn hak dieorg kan.. MAYBE TAKUT R AKU LG OVER KAN dr dieorg.. hehe nnt aku dpt mark lg tinggi. kan kan kan ^_^ 


ni lak klu ikut kata org.. hah ni lagi payah.. klu ikut kata  yg btl xpe.. klu menyesat kan menyusahkan mengacau kan.. kan PAYAH namanya!! semak je aku rasa x kesah r kata2 dr BFF KO KE BF KO KE.. tp pk r tul2 before make any judgement.. ko x rasa mcm KO MENYUSAHKAN org je ke nnt..


xpe lah aku OK JE..KORANG LAK MCM MN?? hah sbb nya IF aku x TAU MCM MN PUN aku tanya lah org2 yg leh tolong aku ( ceh mencari gak.. hahha) lecture aku BANYAK OIT!!!!!!




HIDUP LAH KO NGAN KEDEKUT KO!!


hah mcm ni lah gaya aku siapkan FYP aku gamaknya!! pic credit google


psst: aku xtau pe motif aku sebenarnya!!
psst: study sorang lg bgs.hehe bgs mmg bgs babe tp klu org mntak tlg korng xnk tolng ke?
psst: teringat time aku buat system website dulu!! alone je.. nasib ade gak org nk aku bertanya....

❤ Makan MAlam Alumni KPtm ❤

After KArival Citrawarna now aku dpt lak Amanah utk settle kan design for Buku Program Makan MAlam Alumni KPTM.. thanks to KAK WNA.. sbb percaya kat aku.. ceh, ayat x leh blah.. 

overall aku ok.. senang kerja ngan KAk Wna.. no PRob sgt.. cuma ye time aku xde iNTernet tu ye.. ade kekacuan di situ.. hahh sbb aku terpaksa drift Keta Alza OMak den Semata2 nk send PIc yg dlm Format Ai.. haha.. well kita STOP kn menda yg lepas...

MLm Kemuncak tu mmg x yah cite r seronok.. aku ingat after design aku dh xde job.. so, of course bosan aku nnt last2 aku diminta utk handle jemputan dan sambutan.. erk handle x lah cuma bantu jap akak2 ( staff Kptm) tu je.. aku ngan zack ( minah tu terus kena tlg.. ape ko ingat ko dpt mkn free aje!)  kena handle tetamu dr SELAYANG kanak2 AUTISME!!  agak ssh?? x jugak dieorg just duk diam!! (diam x diam gak lah).. but one of the kid lah yg boy ni.. hahha very funny aku ngan zack dilarang duk dekat ngan die..SERIUSLY CIKGU DIEORG mmg x BAGI !! hahah bcs die xduk diam.. bila tgk mmg BTL!! HAHHA WELL pape jelah...

truly nk say sorry tu KAK wna BCS banyak menyusahkan die dan byk tanya die time raptai PAGI Tu sbb KAMI x nampak ape yg kami kena buat.. then bila dah tau ngan sape nk kena rujuk.. xmau menyusahkan dah lah kononnya.. sekali kasut chimoro lak tertinggal kat tempat kak wna.. SSH KAN DIE LAGI... sorry sis..

pape pun MLM TU mmg great!! 

Muka depan

Muka Belakang


⋆ PIC chimoro & zack 

oh, kena letak zack ckit shj.. nnt org focus die je..hahah :p

psst : chimoro x reti nk pose!! kena belajar ni!!

psst: ade abg tu die nya DSLR buat aku rasa mcm!! CAN SOMEONE BUY IT FOR ME!!

psst: 2 hari tdo umah sorang2 nasib xde pape