sejenak utk chimoro memikir

serabut chimoro tgk diri chimoro ni.. huhu.. ptg td kul 3 terpaksa g kolej jap.. nk jumpa lect Group Project jap.. so we need to fill up form menda tah tu.. lebih kurang mcm form isi pendapat lah BUT bkn sal lect sal team members korang.. emm bosan tul.. mcm jawab soalan quiz.. haha..


ok, tu bkn point die yg chimoro nk cite, sebenarnya time isi form tu.. tetiba chimoro memikir.. sal kawan.. hei, apesal kita berbicara menda ni.. huhu tu lah yg chimoro memikir..  berjuta kawan pun klu korang ade, ade ke yg btl2 kawan dlm kawan tu.. kawan yg tul2 akan ade time ssh dan senang..  emm.. entah lah itu yg chimoro terpk..


yup berjuta kawan yg chimoro ade dr berjuta hanya 2 je yg mungkin bersama kita.. haha.. bila senang ko mai.. bila ssh ko kata bye2.. wah, mcm claks kan.. huh 

No comments: