~ 18.2.10 ~ kecacatan

akibat tdo lambat akhirnya aku bangun lambat g kelas..
punyalah gelabah tgk jam dah pukul 9.55 hah!!! kelas aku kul 10.00!!!
LAMBAT DAH!!!! SUDAH LAMBAT!!!
tp nasib kelas tu di batalkan...
hehehhe..

then akibat tgh mamai + drama gelabah td...
aku nya dahi jadi sakit bila berkerut..
jadi pelik jap ngape dahi ni sakit..bila rasa..
dahi aku rasa mcm banyak bonjol kecil2..
dan akhirnya selepas mandi aku check dahi ni kat cermin...

NAH!!! TU DIE.... banyak nya BINTIK!!!
sekali pandang mcm jerawat!! tp mustahil jerawat aku tubuh begitu banyak..
bila ieda tgk leh die kata ruam!!! erk!! ruam..hehheh bukan...
sampai skang aku xtau ngape tetiba muka aku naik bintik2 merah banyak lak tu...MySpace

then bila berborak ngan intan td.. aku rasa aku alergi...
alergi pada sea food..
entah betul ke x??? aku pun x pasti...

call ibu..ibu suruh kai bedak sejuk..
probnya mana nk cr bedak sejuk ni..hehheeh

~ 15.2.2010~


dh 3 ari dah aku cuti ni...
assignment satu menda pun aku x mulakan lagi...
aku pun x tau nk mulakan dgn ape...
banyak nya klu dikira2 ade 6 assignment kena siap + lab nya..sekali...

klu lah ade doremon, mesti die dpt tolong aku..
hahhaha... kan byk product die dlm poket kecik tu..




sun blue

ari tu aku qis dt minta tlg aku design kan logo company die ( assignment nya)
so aku tanya company pe ko wat die kata sal photographer...
nama company : 'SUN BLUE'
ape maksud die mmg aku xtau lah...
so aku pun ngan senang ati design kan lah...
dan akhirnya setelah di edit..copy paste bagai lah ...

dan ini lah hasil nya...

THE LOGO OF COMPANY SUN BLUE