system website

ATTENTION!!!

dengan ini sy CHIMORO nk g tau, final project PRESENTATION for SYSTEM jatuh pada haribulan

28 SEPTEMBER 2010

dan dgn ini juga sy CHIMORO ingin memberitahu bahawasnya sy XBUAT SATU PUN LG!!



P/S: seriusly sape2 blogger yg tau nk design website tu ajarlah chimoro plz.. *_*'
cedih nya.. huahuah 

no malware!! *_*"

Oguri Shun ~ ^_^ bf baru chimoro, ha3 encem x?

ok finally chimoro nya blog bla nk open xde dah perkataan malware detect fuhh...

mcm leh ilangkan? heheh hanya chimoro yg tau...

chimoro terpaksa buang geng blogger tu wat sementara..dah ok br chimoro masuk balik ok!!


p/s: Chimoro x kesah org nk bg nasihat kat chimoro, tp satu je chimoro nk ckp, nada tu agak2 lah.. awk nk kita berubah tp awak2 nk perli2, maaflah chim0r0 mmg jenis x suka.. 

Fynn Jamal ~ 150 Juta


Untuk kali keseratus lima puluh juta

Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu

Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”

“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”
Dah lebih seratus lima puluh juta kali

Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya

Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“sayang mungkin baran tak kira masa

tapi sayang tahan kalau yang salah saya
sayang mungkin saja keras kepala
tapi sayang manja bila kita berdua–

saya kenal sayang saya”
Buat apa dicerita

Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa

Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga

Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena

Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja, kau saja boleh rasa

Rahsia kita berdua..

mengapa die jadi begini!!!


soalan yg chimoro xdpt jawab, diminta korang tolong jawab klu boleh ye?

*mengapa die jadi gini?
*ape yg chimoro dah lakukan?
*mengapa mesti malware?
*oh tidak, adakah kerana chimoro sakit maka virus tu terus ke blog?
*chimoro dah gla ke?
*lappy chimoro dah gla?
*ape kait nya ngan GENGBLOGGER tu lak?
* sila jawab...huhuh

my mood currently ~no status!! *_*"

sakit dan sakit!!
it's really make me fell to pain.. (erk.. pape jelah)
my body can't work properly since yesterday...


Ya Allah, help me!!  my stomach  really can't tahan more..
sekejap ok sekejap x!!!


and my mood already spoil!! 


p/s: dah mula wat assignment system..thanks to JACK bg cth report ang...

terlalu banyak!!

hah entry kali ni..
cik chimoro nk cite chimoro dah jadi gla bila banyak sgt assignment yg x siap g...







  1. Database (Group) ~ xjln lg
  2. Group Project (Group) ~ emm, xgerak gak...mulut je lebih
  3. organizational behaviour (Group) ~ ssh nya lah nk bg kata putus...
  4. Academic Writing (Group) ~ otw nk siap dah..wink!!!
  5. Accounting (Group) ~ tenggelam terus sebab assignment lain
  6. Research method (Individual) ~ item dah ade tgl nk gerakkan je
  7. System ( Indidvual) ~ ades, satu2nya leh wat chimoro nangis.. subjek ni.. serius chimoro xtau nk wat system ape, nk design web mcm mn.. klu korang tau chimoro harap sgt korang leh tolong chimoro..

p/s: time mcm mni kwn mn yg ade dgn kita.. mesti org yg kita xsangka.. kita budget die..tp rupannya bkn die...

p/s: satu lg chimoro nk g tau... semua jgn pot pet.. pot pet je lebih.. mulut bergerak tgn x gerak..

acident + memain = accident btl2

nampak itu entry..
ari ni chimoro accident!http://www.emocutez.com

wah melampau accident mcm tu kan..heheh ^_^
xlah, sebenarnya mcm ni..
time chimoro habis kelas nk balik dah ni ye...
jalan sampai ke pak guard...
 ade r moto ni dr belakang ckp ke tepi lah nk lalu.langgar kang br tau.( emm, mcm tu lah kot) 
then chimoro nk ke tepi lah kan.. tp jln ala2 model haha.(ish, xde maknanya nk jln ala2 model)
elok je nk ke tepi...
ADOI,!!! IA AMAT SAKIT..
bila kaki chimoro kena gilis ( erk,gilis ke xtau r nk ckp mcm mn)
tayar moto tu tercium kaki Chim0r0.. hohoh
amat lah sakit dan pedih sebenarnya..
mcm melecet..hah mcm tu..huh
chim0r0 terus ke tepi dan terduduk..
nk jerit je time tu!! tp xleh dan akhirnya chim0r0 http://www.emocutez.com
habis kasut chimoro!! losak.. haha nasib sikit je..
minta ganti rugi baru tau..
time tu semua member chimoro gelakkan org yg langgar tu,,hahah
adoi, tp mcm mn lah kan klu yg kena langgar btl2!!klu mcm ni pun dah sakit..

p/s: malu nya nangis depan member..chim0r0 x penah g nangis depan dak laki!! hoho

kelas..kelas...kelas

ari ni ngantuk nya!!
pas sahur td x tdo!! so, ngantuk je

oh ye chimoro rini buat tebiat dtg kelas rini kul 7.35am 
hahha
ni semua ieda, intan nya sal..katanya xmau masuk lambat kat kelas
alasan nya dieorg kata SIR marah!!

haiyaa.. ngantuk ni hah muka chimoro pun dah x berseri dah.. hahhaha

Contest Header ~~ ^__^

yuhoooo!!!!!!
kali ni chimoro nk join contest yg mcm memahami je perasan chimoro ni,http://www.emocutez.com






contest ni dtg nya dr aiz a.k.a Aiz Batu Campur ^_^ tp die suruh ckp dlm loghat negeri korang lahir.



  • utk pengetahuan AIZ ~ chimoro dr kl xde loghat ye..terima kasih.. ^_^



aiz kata klu menang ~ klu korang terpilih r kan.. die nk design korang nya header..( ish, ko ni mcm tau2 je chimoro mmg tgh design header sendiri ni. tp klu menang, aiz di pertanggunjawabkan utk menyelesaikannya!!http://www.emocutez.com


klu nk join ~ korang kena cite mcm mn korang leh kenal si AIZ ni..


chiimoro kenal die mcm mn ye!! *_*! chimoro x ingat lah aiz..
yg pasti jalan2 time baru celik blog ni..dr blog org lain ke blog org lain..sampai lah ke blog ko!! sampai tu lah chimoro follow aiz..hahahah  ^__^

eh, betul! blog die mesti kekadang bertukar background header.(kerja ko mmg suka tukar2 header ngan background ye!)


seronok klu baca(chimoro nk ampu lah tu!)
hei, xde r..http://www.emocutez.com


klu chimoro menang..hehe klu lah kan..
chimoro nk header chimoro:

  1. ade muka cute chimoro ( haha perasan lebih aku ni!!)
  2. color2 die menarik..ala2 cute ..erk, entah lah chimoro pun xtau nk ckp mcm mn..
  3. contoh nya mcm HEADER aiz sendiri ar..  xpun mcm header blog ni  Budak Nakal Blogspot.. ~ comel2 dieorg nya..

eeii, stop jap actually chimoro pun xtau nk mcm mn tp chimoro suka kan yg CUTE..hahah..

so klu korang nk join korang g click nama aiz tu!!

x rugi join..xmenang xpe!! ok

bye2!!!

toksik di bdn ku dan di kaki ku! ^__^

entry merepek je chim0r0 ni kan..
ari tu 2 hari b4 puasa chim0r0 tgk intan kai something kat kaki..
so chim0r0 pun mmg dasar penyibuk ni kan...nk kai lah jugak

tanya lah InTan nI uTk APe?
InTan Ckp ni utk bUAng toksik Dlm bdn..So DIe bg riNgAn r kita nya bdn...







<----- ni lah product nya  ^_^






yg ni lak dah tambal kat kaki!!! ------->











dan hasilanya...yeak!!!! 




p/s: tp pagi nya chimoro bgn2 buka pelekat tu..dan terus rasa sakit perut..hahha fhm2 lah kan... ^__^

someone

besday someone nk dekat dah!! 
maybe time raya atau pun x raya.. hahah
xtau nk bg ape...
but the prob is... i need to order it fast to get b4 besday die!!

SWEET GIVEAWAY


secAntIk naMa, seCantiK bl0g, sEcaNtik Prize giveAway die.
^__^ ! hehhe ( mendalah chimoro merepek ni!) ^__^

kali nI kerm's craft pulok chim0r0 join giveAway die..hehe

adiah die menarik..suka lak chim0r0 tgk..
klu korang nk korang join cepat.. >_

click yg color yellow tu k!!


p/s: berminat dgn die nya design yg ala2 graduation tu.. emm dah ade dah idea nk bg adiah ape nnt time konvo nnt... heheh sweet sgt


roti pisang dan PUASA ^_^

PUASA dan ROTI PISANG PE KAITAN!!!
emm, hehe byk kaitan nya.. tau!! ^_^


chimoro teringat lg time dulu belajar kat kptm bangi last sem b4 praktikal!!
chim0ro and kekawan chimoro

  1. ieda toek
  2. wanda chocolate
  3. sara tora
  4. afiqtooo
akan kuar g mkn roti pisang kat kedai mamak dekat seksyen bape ye emm x ingat lah... *_*!
kira bersahur..seronok tau..
lg2 pulok time tu hostel nya peraturan x ketat sgt kul 4 pagi dah leh kuar..haha >_<

bila g mkn KAMI  akan order menda penting ( selalunya chimoro ngan wanda je ye!)

dan menda penting itu adalah 






------->  ROTI PISANG !

1st GiveAway!!

1st Giveaway  ~ 
bukan dr CHimoro k ~ 









CLOSED DATE :
13 AUGUST ~ 11.59 PM

PUasa SUdah MAri

~ 11.8 .2010 ~


ari ni 1st day puasa .. ( mcm baru puasa bunyi die)
hahah...


well puasa kali ni xrasa sangat..emm,dah 3 tahun xrasa nk beraya and puasa.. (ptt ke ckp mcm tu!! sorry)
tp, kan puasa ni byk tau pahala yg kita dpt!!!


seronok.. klu kita cuba mengejarkan pahal tu (erk, tul ke pe aku ckp ni!!)
argghh, xkesah lah tp best!! huhu


and best nya my besday kat dlm ramadhan!! wow!! suka..


emm tu je chimoro nk g tau..heheh

what's wrong??

ok, finally chimoro can update blog!! yeah!!
sepanjang minggu ni mmg tertekan sikit ngan keadaan sekeliling..


menci  ~ menyampah  ~ semua lah http://www.emocutez.com


arghh!! mlm td baru je settle kan satu assignment!! group assignment


Group ngan Individual.. emm..
chimoro g suka solang2!! ( ngape chimoro!!)
ssh klu kowang buat dlm group ~ byk yg x sependapat 
~sleeping partner ~ hoho.. biasa r tu kan
tp hei, klu kita dah ajak kowang ni xkan x fhm g...
degree dah kot!! x fhm g ke...


chimoro pun x leh nk marah sgt.. kekadang pun chimoro mcm tu..
tp YA ALLAH plz lah dah berkumpul plz lah bergerak.. kekawan...
chimoro bkn nk berkira tp.. sakit ati ni!! 


yg berkongsi jawapan tu pun satu prob!!!
klu ko bg kat org yg x kedekut xpe...
ni, hei GIRL plz lah tgk dulu k..
xsemua nya kita nk share..ok!!


panjang lak chimoro membebel...
tp hah tu lah die...http://www.emocutez.com


individu or group!!! ~ chimoro pilih individual..


korang!!


p/s: assignment tu x present pun.. ^_^ kelas xde *_*!

Nothing On You - B O B ft bruno mars

Beautiful girls all over the world
I could be chasing but my time would be wasted
They got nothing on you baby
Nothing on you baby
They might say hi and I might say hey
But you shouldn't worry about what they say
Cos they got nothing on you baby
Nothing on you baby

Not not not nothing on you babe
Not not nothing on you
I know you feel where i'm coming from
Regardless of the things in my past that i've done
Most of really was for the hell of the fun
On the carousel so around I spun (spun)
With no directions just tryna get some (some)
Tryna chase skirts, living in the summer sun (sun)
This is how I lost more than I had ever won
And honestly I ended up with none

There's no much nonsense
It's on my conscience
I'm thinking baby I should get it out
And I don't wanna sound redundant
But I was wondering if there was something that you wanna know
(that you wanna know)
But never mind that we should let it go (we should let it go)
Cos we don't wanna be a t.v episode (t.v episode)
And all the bad thoughts just let them go (go, go, go)

Beautiful girls all over the world
I could be chasing but my time would be wasted
They got nothing on you baby

Nothing on you baby

They might say hi and I might say hey

But you shouldn't worry about what they say

Cos they got nothing on you baby

Nothing on you baby



Not not not nothing on you babe

Not not nothing on you

Hands down there will never be another one

I been around and I never seen another one

Look at your style they ain't really got nothing on

And you out and you ain't got nothing on

Baby you the whole package plus you pay your taxes

And you keep it real while them other stay plastic

You're my wonder women call me mr. fantastic

Stop.. now think about it



I've been to london, i've been to paris

Even went out there to tokyo

Back home down in georgia to new orleans

But you always still to show (still to show)

And just like that girl you got me fro (got me fro)

Like a nintendo 64 (64)

If you never knew well now you know (know, know, know)



Beautiful girls all over the world

I could be chasing but my time would be wasted

They got nothing on you baby

Nothing on you baby

They might say hi and I might say hey

But you shouldn't worry about what they say

Cos they got nothing on you baby

Nothing on you baby



Not not not nothing on you babe

Not not nothing on you

Everywhere I go i'm always hearing your name (name, name)

And no matter where i'm at girl you make me wanna sing (sing)

Weather a bus or a plane or a car or a train

No other girls in my brain and you the one to blame



Beautiful girls all over the world

I could be chasing but my time would be wasted

They got nothing on you baby

Nothing on you baby

They might say hi and I might say hey

But you shouldn't worry about what they say

Cos they got nothing on you baby

Nothing on you baby



Not not not nothing on you babe

Not not nothing on you

Yeah and that's just how we do it

And i'ma let this ride

short ENtry

im sorry xleh nk update
bz sedikit
assignment GROUP bertimbun2!!
so kena settlekan tu dulu.

but to all frenz and blogger..chimoro akn update jugak nnt ye

nk perfume percuma x!!!! jom join ni!!! mari2 ~contenst


chimoro di tagged utk menyertai ini give away dari..DINI'S...
hadiah nya korang akn dpt PERFUME tau!! ( if terpilih kan)

so,detail  --> tekan <----

chimoro nk tagged

* cik eiffel
*wanda shi
*kak cha
*aretikz
*maziz
*sape2 lah baca ni!! 

P/S:: JGN LUPA referral  link chimoro ye!!! 

mmuaahhh!!hahahha