toksik di bdn ku dan di kaki ku! ^__^

entry merepek je chim0r0 ni kan..
ari tu 2 hari b4 puasa chim0r0 tgk intan kai something kat kaki..
so chim0r0 pun mmg dasar penyibuk ni kan...nk kai lah jugak

tanya lah InTan nI uTk APe?
InTan Ckp ni utk bUAng toksik Dlm bdn..So DIe bg riNgAn r kita nya bdn...







<----- ni lah product nya  ^_^






yg ni lak dah tambal kat kaki!!! ------->











dan hasilanya...yeak!!!! 




p/s: tp pagi nya chimoro bgn2 buka pelekat tu..dan terus rasa sakit perut..hahha fhm2 lah kan... ^__^

4 comments:

DaHLia said...

besh kan guna mender ni.... :)
memang mudah nak buang toksin.. :)

Drunbella Khoo said...

hidup sihat dengan detox foot patch.
i pun pengguna tegar benda neh.
sejak pakai benda neh, masalah senggugut n migrain dah takda.
btw, i jual jugak benda neh, murah jer.
boleh tengok kat 2nd blog i.
http://shoppinglahweih.blogspot.com
hihihihi.
:p

Han Na Aisyah said...

ilang lenguh2 badan pakai mende nih..i like!

cma..cimot..shimoro said...

hehhe..ilang ke!! hahah ye lah kot...tapi bau die yaks..mcm orang rokok je