what's wrong??

ok, finally chimoro can update blog!! yeah!!
sepanjang minggu ni mmg tertekan sikit ngan keadaan sekeliling..


menci  ~ menyampah  ~ semua lah http://www.emocutez.com


arghh!! mlm td baru je settle kan satu assignment!! group assignment


Group ngan Individual.. emm..
chimoro g suka solang2!! ( ngape chimoro!!)
ssh klu kowang buat dlm group ~ byk yg x sependapat 
~sleeping partner ~ hoho.. biasa r tu kan
tp hei, klu kita dah ajak kowang ni xkan x fhm g...
degree dah kot!! x fhm g ke...


chimoro pun x leh nk marah sgt.. kekadang pun chimoro mcm tu..
tp YA ALLAH plz lah dah berkumpul plz lah bergerak.. kekawan...
chimoro bkn nk berkira tp.. sakit ati ni!! 


yg berkongsi jawapan tu pun satu prob!!!
klu ko bg kat org yg x kedekut xpe...
ni, hei GIRL plz lah tgk dulu k..
xsemua nya kita nk share..ok!!


panjang lak chimoro membebel...
tp hah tu lah die...http://www.emocutez.com


individu or group!!! ~ chimoro pilih individual..


korang!!


p/s: assignment tu x present pun.. ^_^ kelas xde *_*!

3 comments:

SYAZA said...

sleeping partner,tak sah kalo tak de dlm ass group

aredique_intan said...

biase r tu sleeping partner...slalunye mmg de dlm group...n 100% kite akan trase sakit ati...kite wat penat2, die snang2 dpt mark free....erm...

cma..cimot..shimoro said...

emm...tu lah ssh dlm group ni!!! mcm dah jadi satu kewajiban kena ade org sleeping partner...

senang2 je die dapat marakah free...