Contest Header ~~ ^__^

yuhoooo!!!!!!
kali ni chimoro nk join contest yg mcm memahami je perasan chimoro ni,http://www.emocutez.com






contest ni dtg nya dr aiz a.k.a Aiz Batu Campur ^_^ tp die suruh ckp dlm loghat negeri korang lahir.



  • utk pengetahuan AIZ ~ chimoro dr kl xde loghat ye..terima kasih.. ^_^



aiz kata klu menang ~ klu korang terpilih r kan.. die nk design korang nya header..( ish, ko ni mcm tau2 je chimoro mmg tgh design header sendiri ni. tp klu menang, aiz di pertanggunjawabkan utk menyelesaikannya!!http://www.emocutez.com


klu nk join ~ korang kena cite mcm mn korang leh kenal si AIZ ni..


chiimoro kenal die mcm mn ye!! *_*! chimoro x ingat lah aiz..
yg pasti jalan2 time baru celik blog ni..dr blog org lain ke blog org lain..sampai lah ke blog ko!! sampai tu lah chimoro follow aiz..hahahah  ^__^

eh, betul! blog die mesti kekadang bertukar background header.(kerja ko mmg suka tukar2 header ngan background ye!)


seronok klu baca(chimoro nk ampu lah tu!)
hei, xde r..http://www.emocutez.com


klu chimoro menang..hehe klu lah kan..
chimoro nk header chimoro:

  1. ade muka cute chimoro ( haha perasan lebih aku ni!!)
  2. color2 die menarik..ala2 cute ..erk, entah lah chimoro pun xtau nk ckp mcm mn..
  3. contoh nya mcm HEADER aiz sendiri ar..  xpun mcm header blog ni  Budak Nakal Blogspot.. ~ comel2 dieorg nya..

eeii, stop jap actually chimoro pun xtau nk mcm mn tp chimoro suka kan yg CUTE..hahah..

so klu korang nk join korang g click nama aiz tu!!

x rugi join..xmenang xpe!! ok

bye2!!!

4 comments:

AiZ said...

Hi shima.. ^__^ KL ek?.. aah arr, kl mane ade loghat ^__^ hihi


So gud luck ye shima ^__^

AiZ said...

nak mintak tolong boleh tak ^__^ (segannye)
support aiz:
vote aiz dan ampa boleh menang ipod touch terbaru..!! please vote yek..

sangat terhutang budi..

cma..cimot..shimoro said...

hahha..ape nk di malukan..ok not prob dgn seikhlas hatinya.. chim0r0 undi ye

akuzle said...

akak mai bc slang/loghat/dialek org kl...gini rupernyer yea? ehhehhe