acident + memain = accident btl2

nampak itu entry..
ari ni chimoro accident!http://www.emocutez.com

wah melampau accident mcm tu kan..heheh ^_^
xlah, sebenarnya mcm ni..
time chimoro habis kelas nk balik dah ni ye...
jalan sampai ke pak guard...
 ade r moto ni dr belakang ckp ke tepi lah nk lalu.langgar kang br tau.( emm, mcm tu lah kot) 
then chimoro nk ke tepi lah kan.. tp jln ala2 model haha.(ish, xde maknanya nk jln ala2 model)
elok je nk ke tepi...
ADOI,!!! IA AMAT SAKIT..
bila kaki chimoro kena gilis ( erk,gilis ke xtau r nk ckp mcm mn)
tayar moto tu tercium kaki Chim0r0.. hohoh
amat lah sakit dan pedih sebenarnya..
mcm melecet..hah mcm tu..huh
chim0r0 terus ke tepi dan terduduk..
nk jerit je time tu!! tp xleh dan akhirnya chim0r0 http://www.emocutez.com
habis kasut chimoro!! losak.. haha nasib sikit je..
minta ganti rugi baru tau..
time tu semua member chimoro gelakkan org yg langgar tu,,hahah
adoi, tp mcm mn lah kan klu yg kena langgar btl2!!klu mcm ni pun dah sakit..

p/s: malu nya nangis depan member..chim0r0 x penah g nangis depan dak laki!! hoho

3 comments:

ZACK ENTRY said...

sian dia..=)



latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 3 (Gua Ular)

wanda arry said...

weh ko nanged depan sape wei???seb bek adam xdak kat kolej jorang kan

cma..cimot..shimoro said...

zack : *_*' sian sy huhuhu


wanda : ^_^ hehe.. klu adam ade malu sy..hahhaha awk tanya ida ngan intan die ade di tempat kejadian