terlalu banyak!!

hah entry kali ni..
cik chimoro nk cite chimoro dah jadi gla bila banyak sgt assignment yg x siap g...







  1. Database (Group) ~ xjln lg
  2. Group Project (Group) ~ emm, xgerak gak...mulut je lebih
  3. organizational behaviour (Group) ~ ssh nya lah nk bg kata putus...
  4. Academic Writing (Group) ~ otw nk siap dah..wink!!!
  5. Accounting (Group) ~ tenggelam terus sebab assignment lain
  6. Research method (Individual) ~ item dah ade tgl nk gerakkan je
  7. System ( Indidvual) ~ ades, satu2nya leh wat chimoro nangis.. subjek ni.. serius chimoro xtau nk wat system ape, nk design web mcm mn.. klu korang tau chimoro harap sgt korang leh tolong chimoro..

p/s: time mcm mni kwn mn yg ade dgn kita.. mesti org yg kita xsangka.. kita budget die..tp rupannya bkn die...

p/s: satu lg chimoro nk g tau... semua jgn pot pet.. pot pet je lebih.. mulut bergerak tgn x gerak..

1 comment:

shi3la said...

salam kenal yer dik..rasenyer pestime sayer menjengah ke sini..dahulukan maner yang patut..dont be stress nanti aper benda pon tak jadik..okehhhh..

salam Ramadhan...