❤ Makan MAlam Alumni KPtm ❤

After KArival Citrawarna now aku dpt lak Amanah utk settle kan design for Buku Program Makan MAlam Alumni KPTM.. thanks to KAK WNA.. sbb percaya kat aku.. ceh, ayat x leh blah.. 

overall aku ok.. senang kerja ngan KAk Wna.. no PRob sgt.. cuma ye time aku xde iNTernet tu ye.. ade kekacuan di situ.. hahh sbb aku terpaksa drift Keta Alza OMak den Semata2 nk send PIc yg dlm Format Ai.. haha.. well kita STOP kn menda yg lepas...

MLm Kemuncak tu mmg x yah cite r seronok.. aku ingat after design aku dh xde job.. so, of course bosan aku nnt last2 aku diminta utk handle jemputan dan sambutan.. erk handle x lah cuma bantu jap akak2 ( staff Kptm) tu je.. aku ngan zack ( minah tu terus kena tlg.. ape ko ingat ko dpt mkn free aje!)  kena handle tetamu dr SELAYANG kanak2 AUTISME!!  agak ssh?? x jugak dieorg just duk diam!! (diam x diam gak lah).. but one of the kid lah yg boy ni.. hahha very funny aku ngan zack dilarang duk dekat ngan die..SERIUSLY CIKGU DIEORG mmg x BAGI !! hahah bcs die xduk diam.. bila tgk mmg BTL!! HAHHA WELL pape jelah...

truly nk say sorry tu KAK wna BCS banyak menyusahkan die dan byk tanya die time raptai PAGI Tu sbb KAMI x nampak ape yg kami kena buat.. then bila dah tau ngan sape nk kena rujuk.. xmau menyusahkan dah lah kononnya.. sekali kasut chimoro lak tertinggal kat tempat kak wna.. SSH KAN DIE LAGI... sorry sis..

pape pun MLM TU mmg great!! 

Muka depan

Muka Belakang


⋆ PIC chimoro & zack 

oh, kena letak zack ckit shj.. nnt org focus die je..hahah :p

psst : chimoro x reti nk pose!! kena belajar ni!!

psst: ade abg tu die nya DSLR buat aku rasa mcm!! CAN SOMEONE BUY IT FOR ME!!

psst: 2 hari tdo umah sorang2 nasib xde pape

2 comments:

Intan Bayzura binti Amran said...

cantik la bju ko cima....tahniah la cima...

cma..cimot..shimoro said...

hahah mn de cantik baju yg putih tu je pun.... tahniah ape?