✿ 고맙습니다 to - Zetty Ilham ✿

고맙습니다 - komapsumnida to zetty ilham


khas utk die je entry ni ..kih3..
semlm kan chimoro kata admin tiri chimoro suruh tukar header..
so, cik cimot yg ngada2 sgt ni g lah ping kat group Blogger kat luar tu..
yang chimoro nk Header baru..
sekali Ku azhar recommend kan zetty ilham 
dgn muka x malu g je comment kat blog kata nk header baru hahah.. opps maaf semlm mmg muka xmalu ckit..hehehe


so tgh hari td, view FB tgk msg xperasan pape sekali kat other tu ade satu.. 
oh rupanya zetty bg msg  die bg header.. 
laaa.... nasib perasan..heheh 


note : terima kasih ye kat awk Zetty Illham, menyusahkan awk je.. mekasih bebanyak.. sporting blogger ni.. 
so ni header asal dr Zetty Ilham


ditambah lak edit oleh chimoro (nak gak edit) ~ zetty illham xpekan sy edit sikit.. ^_^


Pape pun tq zetty hahaha


psst : buat baik di bls baik.. 

No comments: