I'm Sorry

Mula2 nk ckp sorry.. sorry bangat tu pemenang pertandingan yg chimoro anjurkan hadiah korang still xdpt nk bg lagi .. akibat sbb2 yg xdpt dielakkan .. but insyaallah chimoro try bg dlm next week atau pun hujung bulan ni sorry sesangat2.. k..

and kat sini ade satu pemenang x bg feedback tau until now so chimoro dah janji pemenang yg x bg detail sehingga tarikh sekian2 akn di ganti ngan pemenang lain.. maka pemenangnya adalah...

pemenang tempat ke -2
top -up RM 10 




3 comments:

wanda arry said...

cis bukan ak lagi..nak majok

cma..cimot..shimoro said...

hahhaha sabar ye syg.... nnt aku buat lg contest k....

aishah said...

yay! termakbul jua akhirnya..D