♥ Keputusan : Cabutan Bertuah By Chimoro!! ♥

assalamualaikum,


sorry korang lambat nk update pemenang bz dgn FINAL YEAR REPORT.. and waktu chimoro taip nk umukan ni pun chimoro sahaja siap semua report utk di submit kan ke KOMASA sok.....


baik lah tanpa membuang masa shima umukan pemenang nya ok ...




1 st Hadiah 
Top up RM 10 & Give From Chimoro

congrats to : Shila



2nd Hadiah
Top up RM 10
tahniah : Cik Aya

3rd Hadiah 
Special!!! mn leh g tau!!!

congrats to : Shahida 

kepada semua pemenang diminta tlg email kan nama prize ke berapa dan no phone nnt chimoro top up ok... bg no 3 hehe sila bg alamat umah dan no phone ye... ke shima_akira256@yahoo.com

pada yg x menang its ok nnt chimoro buat lagi satu pertandingan

semua adiah akan di beri slepas 4 November 2011 ( sorry after chimoro exam leh) pada pemenang yg tidak bg detail dlm masa 2 hari iaitu sampai 30 Ocotber 2011.. chimoro akn buat undian utk cr pengganti nya ye...


psst: sorry sgt2 bz gila dgn final year and final exam... maaf k..

3 comments:

wanda arry said...

ak nak jugak/..special untuk kawan

shahida said...

tq, done...:)

shila ilah said...

akak.. sy dh send butir sy kat email akak..;)