Berjaya Ke? Doakan kami ok!!

"oit, mlm ni de meeting"
" meeting pe? "
" psl kem ler " 

KEM? KEM? hehheeh ok mcm ni chimoro and frenz kitaorg de program lah nk buat utk batch kitaorg di mn kitaorg nk g kem kat DUSUN ECO RESORT PAHANG!!! .. So, menda ni pun secara mengejut actually.. dr nk ajak si izat ngan adie bwk g mkn meatball kat ikea,...tetiba izat ajak g buat camping.. eh izat ke ubai ye??..emm entah lah..x ingat lah.. so, menda ni secara tetiba.. x dirancang pun.. ingat just kami2 je.. sekali dieorg ajak g reramai ..tp, ok lah tu kan.. ubai lak secara mengejut dah siapkan PROPOSAL!!! laju sungguh die ni..x-cited sungguh.. 

tipu gila bz mcm ni kan!! ^__^

so, mlm tu ieda kata ubai ajak meeting!! kat park corner mamak! .. eh tul, ke eja ni entah lah..lantak pi lah kan... meeting tu lantik ajk lah segala bagai..ape aktiviti nk wat.. ye r nk wat PROPOSAL kan!! eh, td chimoro kata ubai dah siap kan proposal.. hehhehe tp masih ade yg kurang.. so kena add more lg... buat tentatif lah..jadual lah...bajet lah..huhu bajet pun satu hal.... BESAR GAK BAJET NYA!!! oit kami amik student 80 ORANG KOT!!!!!...dlm 3 JAM mcm tu meeting pun over!!! HUHUH..dan akhirnya chimoro yg bengong lg penat balik dr meeting terus siapkan assignment... dlm kelas td.....  heheh


Di mlm meeting..heheh korang nampk x nm chimoro!! ^_^

psst : xde ura2 mengata kan chimoro nk off blog ni!!! FACEBOOK je yg chimoro off...

psst : pic meeting tu taz ckp cantik snap.. hahha ida lak jelez die kata x!! korang lak?

psst : khamis ni INSYAALAH ubai masuk meeting psl kem ni ( kai duit ATAP kan pepaham lah ye) pray for US.. semoga success 

No comments: