~ lepak2 ~ Pavilion ~ UNIQLO ~ BB ~ times square ~

 ok.. continue story from previous nya post... after dah penat tangkap pic KHJ KAN....^^ smile je chimoro mmg die cute.. wahhahah mula dah gatal die.. chimoro,intan and Kawaiii g jejalan sekitar Pavilion.. x best r kan dah sampai tp x jejalan... 


oleh kerana ini 1st time chimoro berkrimas di malaysia.. hahah ( selalu nya time2 krimas chimoro g singapore je) masuk je Pavi..wahhh mcm chimoro x penah dtg lak kan.. die nya decoration g tantik dr TUTTTT**** hahaha serius lawa... 


si Kawaiii ni jalan punya laju tau2 sampai satu place die dah posing.. eh, mcm tau2 je aku nk amik pic kan... perghhh dak ni... ok lah kan jejalan take pic sana take pic sini.. hahah sy sukannya.


nk buat aksi ala2 jatuh kat bunga lah.. ala2 masuk umah r... pape je r kan... chimoro ni pun melayan.. 


so korang meh r layan je pic ni ye.... 


















p/s : oit camera penuh ngan pic korang je kan...

1 comment:

eiffel said...

-.-" picca last tuh ko xbg aku pown T.T