erk,, slh ke bertanya

chimoro : sy ingin bertanya boleh???
person  : xleh!!


erk, de ke korang penah kena mcm ni.hahha klu memain ye r kan


actually chimoro xtau r sal tp chimoro ni mmg xde perasaan pun..


just nk tanya lah sbb member2 chimoro tanya kat chimoro..


so cite nya bermula apabila..( mcm cerita telenovela lak!!)


chimoro ym ngan dak kolej ni tanya lah


" eh, ko dh penah byr duit yuran hostel x"


dan jawapannya:


" belum"
"nape lah korang ni gelabah sgt"
"wilex r "




erk, di situ chimoro blur jap..aku nya pertanyaan ni slh ke.. nampak mcm gelabah ke? (ye, r dah kecoh satu kampung duit yuran kena settle dlm 14 hari ni)...http://www.emocutez.com


entah lah bg chimoro..chimoro tanya je  dah byr ke lum..ades aku lak yg kenahttp://www.emocutez.com...


so kelak chimoro dah xmau tanya kat dak2 ni..tgk jawapan pun menyakitkan...http://www.emocutez.com

No comments: