shopping with mummy!!!


semlm g shopping ngan ibu...kat masjid india... pepagi kul 6 dah bgn.. g anta adik g school pas2..ibu terus g masjid india...nk tukar saiz tudung kat ariani.. ok lh aku pun follow, then sambil tu ckp ngan ibu..nk g beli no pin uitm.. b4 nk g masjid india..g dulu ke kelana jaya jumpa kwn lama.. punyalah jenuh aku nk meningat sape kwn mak aku ni..akhirnya aku ingat gak..AUNTY ANI..kwn ibu time kerja kat klse dulu... mak aku ni klu dah jumpa member xingat dunia...dienya borak..mcm dah xingat org lain..yelah kan dah jumpa geng die.. then dah abis beborak dlm 2 jam mcm tu...

ibu kata jom kita g shopping...
dah sampai je kat masjid india tu..sesak gla...then ibu ingatkan aku..(ayong kang jgn lupa ingat kan ibu beli kopiah! ) aku pun kata ok jelah kan... mak aku ni kan die ni jenis suka shopping...hari itu je die dah beli 5 helai tudung ala2 ekin tu...aduhai...sakit jiwa aku nk layan..then b4 nk balik tu..aku ingat kan ibu aku sal kopiah ... so. sampai satu kedai ni die g lah tgk kopiah yg die berkenan....yg kelakanya time nk beli ni..mak aku terpaksa kejut kan pakcik jual tu..nk tanya sal harga..(sal pe lak mak ko nk kejut kan? ) mn xnya..pakcik tu tdo ...hahhaa..klu sok ade org curi tu pun die leh xsedar...sempat gak aku snap satu gambar pakcik tu.. adoi sian pakcik tu...


ni lah pakcik tu..aku snap pic pun die xperasan












No comments: