xde menda nk wat!!

sepanjang aku demam..
aku mmg xtau nk wat pe!!!!
asik batuk je...
pas2 klu aku kuar dr bilik nnt mak aku marah aku!!!
nnt die kata aku jangkitkan demam kat semua....

so, dgn hati yg merajuk aku kurung dlm bilik je...
oleh kerana duduk je dlm bilik...
aku mmg xtau nk wat pe...
aku pun mula terpikir nk edit pic...
edit pic kai adobe photoshop...
selama ni klu edit pun kebanyakkan aku kai picnik...

ni lah hasillnya....
xcantik!!!
tp ok lah kan percubaan pertama aku
hahahah!!!
aDE aku kEsah klu x cantik1!!!!
tp yg aku wat utk FARAH ni cantik lah bg aku cute....






ni lah fara~~

so. korang nak komen aku alu2kan k.... -_-

No comments: