♥ the EnD OF FinAl YEar PRojeCt - PResENTAtion ♥



finally, presentation dah selesai.. heehh alhamdullilah lega walaupun sakit pale untuk menyiapkan system yg enth ape2... huhu.

5 day before present ok stress yg teramat sgt bg chimoro.. not bcoz the presentation but because my system... "XDPT DETECT ape coding yg slh!!!" .. but, thanks to izat and adie.. ok dieorg dpt detect...fuhh lega klu x mmg dah nk angkat kaki deffer je rasanya.. sakit lak ati kan.. heheh 

so, 5 days tu siapkan semua system before presentation and yup, my system (website) x segempak dak2 lain..ok.. seriusly simple and very the simple.. without security lagi..hehhehe.. ( memain ye ko shima!! tampo lelaju mau) huhu.. 

sepanajng chimoro sibuk dgn system ni.. mummy always sibuk jugak.. haha bukan sibuk ape.. kejut pepagi suruh siapkan PROJECT... and die jugak lah cr kan org utk tlg ajar anak die ni wat system.. call sana call sini... thanks mom... i'm very lucky have mom like you..kah3 ( time ni syg abis lah ko kan dekat mak ko shima. ^_^)

4 OCtober ari tu seawal pagi chimoro kena present kat LaB PJJ ok dgn keadaan yg x teramat bersedia akibat xselesa dgn diri sendiri yg batuk2.. huhu nasib baik tempat presentation shima tu xde lighthing just camera mcm shootig lak aku rasa... and very sad xdpt present ngan elok.. sbb batuk kcu.. sampai terpaksa stopkan video sbb batuk..oh sadis.. but ALHAMDULLILAH soalan dr Lecture leh jawab..  ^_^

korang nnt klu ade final year project mcm ni jgn lah nk sakit2 ke ape ye... and prepare lah awl2 utk presentation ni system ke research ke ape ke.. jgnlah tangguh2 mcm chimoro.. heheh ok ..

focus kat semua assignment yg kena antar isnin ni!!! gila byk!! menci ok bye semuaaa...

psst: thanks to this people  KAk cha, ZAck, YUs , Izat, Adie, and MY MOM include staff my mom.. thanks a lot..
psst: agak bangga sbb chimoro sendiri buat website ni !!! haha 



1 comment:

shafiqabdshukor said...

tahniah2..
setle PSM adalah perkara paling indah..
hehehe