❤ besday Surprise!! ❤


alhamdullilah already 23 now!!! oh. ok umo dah meningkat pada 29.8.2011.. so whatever lah kan.... huhu
this year happy nya my besday x mcm last year.. mummy beli cake.. and bring to hostel. and i need to tiup prepare sendiri.. but its ok...
but now for this year.. ahahhaha 3 kali sambut besday mcm wow.. heheh

❀ First surprise - MY Housemate ❀

yg ni with my housemate.. kitaorg outing satu rumah g mandi manda di ulu yam.. ok so chimoro x perasan langsung lah kan... dgn lawaknya time kat jambatan tu so mmg x fikir akan ade CAKE for me.. hehehe..after dieorg bakar2 ayam and udang letup sana letup sini.. chimoro x sabar nk mandi..tp dak2 ni nk makan dulu.. so, chimoro pun makan lah jugak.. xkan nk turun sendiri babe.. mmg x lah.. time2 tgh makan ... suddenly, ainzzah nyanyi lagu BESDAY!! ok!! time tu pun MASIH x perasan.. sbb sedang menikmati indahnya ayam bakar ni.. sekali CAKE tu di bawa ke depan saya!! oh, saya ke?? hahhaa terharu di situ.. so sweet.. mengalir gak air mata setitik 2 titik.. eh, emo gila!!! walaupun di buat awal sebulan.. but heheh so sweet thanks a lot my housemate..
MY FIRST BESDAY CAKE!! 


❀ Second surprise - MY MOM  ❀

Di kala tgh sibuk nak beli barang dapur kan utk raya SOK nya.. mak chimoro pun sibuk gak..mlm raya tu g KUALA KANGSAR LAH.. pastu g tesco beli barang... ceh2, chimoro dgn penuh harapan adelah CAKE utk aku mcm DAMIA nya.. huhuhu DAMIA nya besday ari tu ANGRY BIRD CAKE!!! nk mcm tu cantik..nnt chimoro upload ye...ok back to my story... hah, pastu my mom pun dah sampai ngan barang penuh..kiri kanan masuk umah.. and tetiba jerit suruh mintak tolong angkat brg dlm keta...ISH, i want my CAKE lah.. cr2 dlm keta xde pun.. and lg pun time tu mummy kata CAKE mcm adik xde.. oh sgt sakit sedih hati ni...angkat brg dlm keta pun x ikhlas lah ni.. angkat sekali byk mcm tu... terus bwk g dapur. oh, selangkah nk turun tu dah nampak box PINK!!! yeah!!! i got CAKE!!! hahha mummy nk wat surprise tp terkantoi!! kah2 akibat adik2 aku yg sibuk menanya sape nya.sape nya..sape nya... lg2 kakak die si STALKER ade kan.. hahaHAH nyum2 amat sedap CAKE coklat tu.. thanks mummy and my sis.. yg kecoh!!! hahah syg kamu semua ketat2!!

2nd cake from mummy..


❀ Third surprise - Zack ~ Kak Cha ~ Yus  ❀

pagi xde kelas so.. cik chimoro yg rajin nk g kuar sambil mencari adiah utk SESEORG!! sambil di temani oleh cik zack pergilah ke TIMES SQUARE.. hoho beriya lah kami g TS berdua tanpa di temani oleh kak cha dan yus katanya yg semangat nk masuk kelas petang... so.. maraton tgk wayang bermula.. HAHHA dr hantu bonceng kul 11.40 ke final destination 5 kul 1.30.. fuhhhh .. mabuk aku tgk wayang mcm tu.. hhaha..done, after wayang yg mmg habis kul 2.30 something mcm tu lah..not sure lah... terus zack and me nk mkn kat SUSHI KING!! oh sgt sedp itu sushi king...seperti biasa chimoro makan PIRI2 CHICKEN!!! ohohoho hari2 mkn tu blh habis duit belanja sebulan aku.. well while waiting to eat... zack pun x nk order lg so lepak tgu jelah sambil melihat tren2 sushi yg lalu di kanan ku.. oh sungguh nyum2 dan akhirnya mengambil 3 tren yg berlainan warnanya utk dimkn.. hhaha sgt nyum3... sedang enak2 nyum3 sambil mata lihat mamat hensem di depan ku tp belah kanan ye.. omputih ni hensem2 gak.. senggih2 padang belakang aku lain mcm ... sambil tu padang muka aku.. haipsss,, pelik aku... and sekali berkumandang lah lagu "HAPPY BESDAY TO U" tp nyanyi dlm keadaan slow.. slow.. slow .. slow lg... hahah KAK CHA n YUS dtg bersama CAKE yg so COMEL!!! with lilin and lagu.... ohohoh patut lah itu omputih pandang2 sambil senyum... oh so sweet..dr mana dtg nya si kak cha and yus ni ..mmg aku xtau lah.. hahaha rupanya dieorg dah plan.. ohoohoh sy sgt terharu... x budget pun dieorg wat... sbb kak cha mati2 kata die xmau dtg... huhuhuhu thanks zack, yus n kak cha... after that main bowling.. dan seperti di jangka sy lah JUARAnya... HAHAH!!! 

so sweet taste die pun not bad!!
thanks to all yg celebrate and wish my besday!!!!happy sesangat this year dpt 3 CAKE... and sekali ngan raya and MERDEKA!! ohohoh love it...  xpenah rasa happy mcm ni for my besday last rasa when i form 5 celebrate it with my frenz and sis at MCD!!! kenangan ni semua chimoro will remember.. until forever.. insyallah.. 

psst: ini mungkin yg terakhir sy dpt rasa kegembiraan sebegini..
psst: hantu bonceng and final destination 5!! anda wajib tgk.. mmg seronok x rugi pun tiket anda tu..

No comments: