❀◕ ‿ ◕❀ Angkasawan ke KPTM!!

HEHEH!! jgn jelez..xyah jelez.. ok!! chimoro ade seminar kerjaya and TALK nya dr ANGKASAWAN negara kita. (Dr Sheikh Muszaphar Shukor). iaitu bf x kesampaian.. atau pun dlm mimpi .. minah berangan nk MATI bg aku!!    congrats to students EVENT MANAGEMENT!! buat event ni.. ( pasni my turn lak kena wat event!!)


thanks to our ANGKASAWAN sbb luangkan masa dekat kolej kami and give a talk to us.. byk r die kongsi cite die kat kitaorg even CD x leh nk PLAY!! its ok  lah... haha by the way ade menda nk share ngan korang interesting gak..
  1. Penah operate korang xleh jadi angkawasan.. nnt parut terbuka balik klu tekanan terlampau tinggi..
  2. ade ijazah korang leh apply but excuse to people yg ade lesen kapal terbang..
  3. sanggup nk rasa gajah tekan korang!! silakan leh jadi angkawasan.. (eh, bkn gajah lah ok.. tp tekanan x ingat bape 9 td tah)
  4. lg rendah lg bgs sbb nnt senang duk dlm ape tah nama die capsul ape tah
  5. GOT 30 MILLION!!! KORANG LEH G ANGKASALEPAS!!! serius!!
  6. ANGKASAWAN kita just tdo utk 3 ke 4 jam je!!! ok itu FAKTA bkn auta!!
  7. ANGKASAWAN ckp " sy pantang bla org kata die X CUKUP masa"... ( pasni xmau dah guna ayat tu)
  8.  nk solat kat sana(angkasa lepas) kaki kena ikat!!! sbb klu bongkok nnt korag dah mula terbang2..
  9. ketinggian korang akn meningkat bila kat atas sana.. tp balik bumi jadi asl balik kot!
  10. hei2 ni kena tau!! " muka korang akn jadi berusia!!" sbb emm lupa dah!!

ok tu je yg chimoro ingat sepanjang die cite!! ok.. byk lagi sebenarnya tp mls nk taip!! hahah 

ade lg sorang tetammu TP LUPA NAMA DIE!! huhuh!! nnt chimoro ingat chimoro g tau ye!! eheh penjelahan ke angkasa!! wei seronok wei!!! 



psst: any idea nk wat event ape nnt..rasa2 mcm nk wat event battle band!!!!

3 comments:

xazryx said...

wow .kt angkasa lepas tinggi ?tatau plak .thx !

cma..cimot..shimoro said...

hahh tinggi tp bape CM je pun ... welcome ^_^ thanks visit!!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

hensemnya..