whyVillie? Farmville?

Penat! Malas! Ngantuk!!  semua ade bila kelas petang.. 3rd week after registration only Financial and Project Class Je dah start TUtorial..yg lain.. eerrr, entah lah...this sem class mmg jauh je jarak2 nya...padahal xde lah jauh mana pun...




tu bukan story yg nk ckp..ni nk habaq mai.. pe cer kat kelas td!its happen in class Sir Hafidzan (xtau r die ajar subject pe..xdgr briefing pun!hahha)..before class start chimoro dah kata..Sir got Class or not today... then die angguk with mean kita semua maklum lah...Class Ade ye kekawan ku...  tp tgu punya tgu die x masuk pun g... xpelah .... kan..


**WHYVILLE VS Assembly Hall**


agak2 dah 15 minit lepak2 dlm kelas mula sengal gila sorang student ni ngan chimoro dtg.. hahaha


 Zack : shima Viile tu ape? ..( sambil tgn tunjuk kat whiteboard!)
shima : erk, word WHY tu aku tau..maksudya KENAPA! yg ville ni..emm..( sambil pandang kiri kanan) 
shima : wei, BObO VIlle tu ape? ( mmg sah aku xtau lah kan) 
BOBO : em, mcm rumah kecil!! 
shima,zack , kak cha, izat dan yus : haa, RUMAH KECIL..HAHAHAHAHA!! ^^ 


rupa2nya zack B4 ni kata Ville tu Ladang.. FARMVILLE katanya... sudahnya semua kata... asal bunyi VILLE = farmville lah tu kononnya..




next word ASSEMBLLY HALL!! izat ngan kak cha tanya tu ape... yg aku ni gi merepak kelas hall!!! pe hal lah bengap jap disitu... bila ZACK kata bukan ASSEMBLLY = PERHIMPUNAN ke?.. hahahha.. satu group tu gelak.. makna x nya yg chimoro ni MUKA ngan penuh CONFIDENT kata tu kelas hall. hahahah hakikat nya..PERHIMPUNAN... nampak sangat kena AMIK MUET NI....




ish malu rasanya..hahha tp xpe..buat muka x malu!!! biasalah chimoro mmg mcm ni..hahha.sudahnya dgn lecture yg xmasuk2 student pun semua dah penat tgU .. maka KAMI pun satu class BERANSUR lah pulang!! hahah



 p/s  : scandal  @ skandal?


p/s : lect. ni xtau kot die ade kelas!! angguk je tau


p/s : FYP XTAU NK WAT pe?? TAJUK NK KENA relate ngan ICT and ACCOUTING lak...sape leh tolong