wayang!! time!!


"FULLY-BOOK!!!"


ish, 13 january 2011.. chimoro nk book citer KHURAFAT!! abis full ( only kat midvalley, ts and pavillion ye)..^^.. siot je. dah lah X-cited nk tgk...

sudahnya.. bincang2 ngan dak umah.. KITA g WANGSA WALK!! nasib ade..tp barisan depan r kan..nasib baris ke 3!! tp pale aku sakit gak r.. hahha..

dah r tgk cite hantu!! dlm wayang tu pun ade hantu2 mengganggu buat sound effect lak korang kan! aku dah r tgh focus... x cukup2 ke sound kt dlm wayang tu SENGAL TUL!! tp xpe still leh bg tumpuan hahaha...


aku rasa tu kali ke 2 aku kuar reramai  g tgk wayang!! thanks to IDA, AFIQ, HANI,AINZZAH, WIEYA, YANI, DAN KAK ZUE.. HAHAH dpt gak aku tgk cite tu!!!


komen sal filem KHURAFAT:

  1. kat hospital time mlm even office sendiri lampu x reti pasang!
  2. siang2 pun hantu nk main2
  3. otak aku PENAT memikir.. sape BUAT MENDA KHURAFAT!!
  4. nenek tu aku budget suka kat johan!! tu hantar menda hantu tu..
  5. anna, ko xde laki lain dah ye...^^
  6. sweet liyana kai tudung!!
  7. wei, cite ni leh lemah kan semangat aku!! kejut sana kejut sini!!
  8. tabik SPRING!!!! kat syamsul, berani ko nk angkat jenazah tu!! klu aku xlah!! even ko suruh berlakon!!
  9. aku xsuka bunyi JOON TU!!! ok.. cuba cr bunyi lain!! (mmm, korea lak )
  10. OVERALLL!!!! FROM 5 STARZ  cik CHIMORO bg 4.45 starz!!! hahha
mcm mn lah ko leh berani berlakon angkat menda tu.. @_@!


p/s: ieda tgk sambil ttp muka..pe cer!!! RM 11.00 ko byr ttp muka.. hahah..

p/s: dah mmg seram sejuk bila van jenazah tu x-cident!!!

p/s: pasni lepak kat sweet bowl lelama g ye...

9 comments:

eiffel said...

haish, pe barang tgk citer antu sesiang!

pikapie said...

cima, aku tengok cerita ni 1st day tayangan tauu. hahaha. kat TS. btw, aku gelak2 je tengok cerita ni. HAHAHAHHA.

cma..cimot..shimoro said...

EIIFELL!! MN DE SIANG AKU tgk mlm nya lah....

pikapie: sama lah cuma aku nya midnight!!!!!!!! ko baca tul2 x..amoi.....ko mmg xde perasaan

pikapie said...

haha.bukan aku tade perasaan. tapi, tah. aku cuma seram sikit time dia dukung mayat je. tu je. muahhahaha!

Szan said...

4.45!!

aishah said...

tgk khurafat x ajak kite...huhu

wanda arry said...

hahha..ida ko da xley watpe cma ooii...tu bru ida..klu ko bwk sara ak tataw la..tngok cite zombi kg pisang pun dia ttp mata ko taw x

SpaQue said...

seram kot cite ni..klu parking kt basement mau pecut kuar..hehe

Entri bes kat sini Chong Wei Harapan Tunggal Malaysia | Proton Malaysia Open Super Series 2011

marina anakcikbob said...

anna bukan xde laki lain.. tp kan dia kena mandrem..
johan sama sebijik muka cam arwah anak nenek tu la..