semalam punya cerita

semalamnya cerita baru hari ni chimoro nk cerita..hahah..suka chimoro lah... sibuk je hahaha.. semalam best gila.. sy mmg seronok dan seronok dan seronok.. bgn pepagi... lg awl bangun dr ida ngan intan...  bgn je terus mandi2 segarkan diri di pagi hari..heheh ^_^..

pastu intan tanya nk g mn? chimoro ckp nk g beli mp5 ngan BIG APPLE!! terus intan ngan ida kata nk ikut.. sbbnya dieorg kata dieorg mimpi makan BIG APPLE!!! wowow, sampai masuk mimpi!! ok then msg Zack.."awak nk ikut sy x g LOW YAT!!" zack bls lambat Sgt  rupanya die baru bgn tdo.. oklah xpe chimoro tgu die..siap2 kami naik teksi tgu lrt..dan jalan kaki dr jln Hang Tuah sampai ke TS.. hahah!!! Seronoknya..sepanjang Jalan tu chimoro berborak je ngan Zack.. ahhah... ( mcm baru kuar dr gua lah aku ni asik berborak je)

ok, tu xpe sampai je kat TS ingat nk terus cr BIG APPLE.. tp disebabkan semua lapo kami mkn dulu kat food court TS tu..makan dan makan... sebelum makan chimoro g CIMB Atm g trnsfer byr duit deposit rumah.. hahah chimoro nk pindah umah dah...nnt xduk hostel dah sian saya.. ^_^..
\
lepas tu, time tgh mkn fariz dtg.. ade je die ni.. hahahoh ye fariz ni sape? fariz ni bukan bf sy ye.. hahha dan juga bkn bf sesiapa.. kawan zack je.. hahaha.. die ni mmg kelakor... monyol nya org.. after mkan chimoro terus gerak naik atas nk cr mp5.. tp sbb dah teringin nk mkn BIG APPLE.. naik je tangga bergerak2 tu hahah org pgl escalator..heheh chimoro terus nampak BIG APPLE hahaha..chimoro nya kaki, mata semua dah x kemana lah terus ke BIG APPLE.. huhu ngidam nya... dan chimoro mmg dah lama inginkannya.. hahha 

dah beli dah pastu terus g naik atas beli MP3 konon nya nk beli MP5 tp sbb Mp5 sy yang telah curi tu xde designnya.. sy pun xjadi beli... huhu sedihkan.. klu lah mak chimoro tau Mp5 ilang mati chimoro... so skang tgh kumpul duit nk beli mp5 ni..mahal jugak..... emmm, xpe2.. ade duit chimoro beli..ok!! 

NEXT, g TS belikan barang adiah yg intan nk!! emm, ssh gak nk cari..sbb chimoro xtau die nk bg kat siapa.. nk kata bg kat bf xbukan.. hahah memacam lah die ni.. tp chimoro dah dpt hidu dah die nk bg kat sape.. hahaha.. chimoro kan digelar wartawan x BERTAULIAH kat kolej tu.. hehehe ok cari2 akhirnya jumpa gak... minta pendapat chimoro pastu die tanya lg kat Ida pastu die tanya BAlik kat chimoro.. ish pening lah chimoro ngan die ni.. hahahha.... 

dah abis beli chimoro ckp nak singgah Watson jap nk beli barang ni!!! ok, then singgah watson.. dah pilih barang ni barang tu.. akhirnya g byr terus... chimoro ingat bila chimoro balik dah lah kan..rupanya x abis g...Zack ngan fariz ngan ida ngan intan lak tgk brg lama GILAAAAAAAAAAA.. ISH.. kalah chimoro.. huhu.. dgn chimoro fariz g try semua produk testernya..dgn zack cari eye liner putihnya.. dgn intan dan ida... belik celak hitam!! adoi.. serabut chimoro hahah... dan abis semua tu chimoro terus balik!! yeah balik.. ade kesah time balik ni.. tp nnt lah..chimoro nk mandi dulu.. hahha time tulis blog ni pun x mandi g.. hahaha...


psst: maaf pic xde sbb kami semua x bergambar pun.. sian sy lagi2 yg tgh xde phone ni!!

2 comments:

eiffel said...

per hal ngan fon ko wey????

cma..cimot..shimoro said...

phone aku kena curi... tp dah lama dah ni pun kai phone member tp xde camera lah..tgu lah 2011 nnt aku beli phone baru..hahha ko nk support sikit tak?