my happiness time is with u!!

"halo, bu.. oh mau g wangsa walk x ckp ye..siap post kat FB lg!" said chimoro 
"aikss, tau ye." said mummy
"nk ikut.. mn aci kuar tanpa ade ayong..eh, eh kreddit nak abis letak dulu bye" said chimoro..

Tweet..tWEET Sms..

"MAU IKUT KE?" mummy
"MAU LAH, APE LAK XMAU..TP SOK ANTAR PEPAGI BALIK HOSTEL X BACA BUKU AYONG FINAL EXAM YE AHAD NI" chimoro
"SIAP CEPAT IBU MAI AMIK" mummy

haha.. ari ni seronok gila.. g tgk wayang with my mummy and my little sister.. walaupun kejaP je.. tp arghh seronok lah..  tgk cerita MEGAMIND 3D.. hey mahal tul.. dah lah duduk kat seat couple lak tu..padahal chimoro ngan adik2 and mummy je pun..hahha so kitaorg pun main beli je RM 44 utk seat couple tu..fuhhhh... topup pun lepas ni.... ok so kata pun 3D so kai lah speck mata yg die bg ni.... nasib chimoro kai contact lense.. leh lah kai speck tu... klu chimoro kai speck mata.. mcm mn chimoro nk kai speck mata 3d tu.. huhu sama ke nnt pandangan nya.. arghh lantak lah... 

tp ari ni ceronok lah.. hanya KAMI..dan KAMI gembira untuk hari ni.... esok kena balik hostel balik!!! hohohoh

Sy suka pale megaMind ni.. hahha lawak lah die

No comments: