~ 18/11/2010 ~ we gonna miss u Megawicky

oleh kerana uncle a.k.a jiran sebelah ni x buka wireless nya.. maka ssh ler chimoro nk update blog ni.. huh ...

short entry for that day.. it's so sad lah bila dpt tau oh my fav car akan di jual.. dan di ganti kan dgn car lain..

tp nk wat mcm mn.. mummy yg nk tukar.. keta pun dah rosak.. so elok lah tu tukar..tp... wahhh, syg nya daku padamu.. 

Bye! Bye My Car +_+..


New Car Alza .. ^_^ 

even tukar keta pun masih lagi color black gak.. huhu...
p/s: Megawicky = honda civic.. chimoro nya adik yg bg nama keta tu.. utk y alza ni otak die masih memikirkan nama yg sesuai.. huhu.. chimoro nk cari keta yg bulan2 byr dlm RM 250 je  lah kat mn ye.. second hand pun x pe.. haha makesure AUTO.. mummy nk belikan yeyeyeye...

1 comment: