~ it's ur fault my dear little sister ~

yup, truly tu slh ko syg oit..

ok mesti korang blur kan? (buat lah muka blur!!) =_=!
emm, penah x korang marah2 mak korang depan2 org ramai even in front of ur frenz..
have you ever do that!
itu lah yg chimoro nampak ari ni.. really make me angry..
syg nya i'm not ur sister..ur real sister.. xde r/ship darah pun ngan u!!

tp,bila chimoro dgr td adik marah2 kat mak sbb niat baik mak adik td...
chimoro sedih tau.. sedih tau..
u know what.. ur mom nk buat menda yg baik..

chimoro tau menda yg adik marah tu...menda yg betul.. 
chimoro tau adik xnk ssh kan mak adik.. tp, plz lah jgn jerit kat mak even on call sekali pun..
chimoro xdpt nak bygkan perasan mak adik tu mcm mn...
sedih ke? terasa ke?

korang penah ke wat mcm ni kat mak korang?..
korang minta maaf balik ke pastu?.. 
penah tak korang pk sebelum korang jerit kat die?...

emm, ape lah kan yg chimoro ni merapu ~ merepek~
tp, chimoro xtau nk ckp mcm mn lah.. yg chimoro tau chimoro sedih sgt..
lantak lah org nk kata chimoro ni
  • penyibuk!!
  • ko lak yg emosi lebih
suka ati korang lah...
tp kan leh ckp elok2 ngan mak... she is ur mother..

bila leh rasa tenang ni ^_^

No comments: