~ 17/10/2010 ~ 9.13pm

time ni chimoro lapo.. so, sarah ngan intan ajak g makan.. 
mula2 xmau..last2 hah i ikut jugak.. ye r dah lama sangat chimoro berkurung dlm hostel ni..org ajak kuar x penah lak chimoro nk ikut kan.. so, dah tiba masanya nk kuar g MAKAN kat luar... asik2 makan kat MAKSU je kan...

sarah bwk motor chimoro just jadi minah menumpang.. hohoh si sarah ni bwk moto mak ai ..lajunya... hahha tp best teringat time kat kptm bangi dulu..dulu selalu pinjam motor sabrina.. sabrina selalu bg pinjam moto die.. waktu bwk moto die tu nikmatnya...fuhhh xyah ckp r...konon nk rasa mcm minah rempit lah kononya.. hei tp tak lah kot.. takut gak chimoro pape jadi tu.. tp yg pasti nya bila dpt bwk moto die tu.. selagi chimoro leh speed selagi tu lah chimoro speed.. hahahah

hei..hei... chimoro back to the topic..ok huhuh. bila dah sampai kat tempat nk mkn tu... chimoro teringin nk mkn ABC... huhu nyum2 sedap kan klu dapat basahkan tekak ngan ABC ni time panas2. so chimoro pun ckp lah
"mamak, sy nk ABC tp KOSONG tau!! xmau kacang.. xmau lah yg menda merepek2 tu.. juat nk susu air merah tu sahaja tau!" heheh for ur information chimoro x leh mkn ABC klu ade kacang2 tu.. xtau lah ngape tp itulah die chimoro.. intan order kuew tiow goreng sarah order mee goreng.. dan chimoro order bihun goreng tp mau basah!! haha.. demand tul kan chimoro ..arghhh duli pe its my PERUT.! haha

ok bila makanan sampai dlm banyak2 makanan.. hanya intan nya food je yg lain..kuew tiow goreng die sikit gila..gila nya sikit.. hahah chimoro nya gelak.. gelak besau.. dah xde nk cover2. dah.. arghhh peduli pe aku....
pastu sarah nya makanan lambat tul sampai.. and mcm biasa die mkn mesti x abis.. maka yg akan abiskanya mcm biasa lah... hehehe... aipppssss!!! bukan chimoro tau tp intan.. ye r KUEW TIOW DIE KAN CIKIT!! hehhee..

tp mlm tu... mmg chimoro senyum je.. sbb ish bukan sal dpt bihun goreng..tp akhirnya for 2 years dah x mkn ABC ni akhirnya chimoro dpt gak mkn...HEHEHEH, seriusly.. mmg happy sesangat...
thanks to SITI SARAH and INTAN BAYZURA... bwk chimoro g mkn... .. ade blogger mana2nk ajak chimoro mkn ABC lagi..hehhe
atas ABC tu ade ice-cream!! ^_^


No comments: