cemburunya sy ngan korang semua!!!

pe kes entry aku ni mcm ni!!!


actually chimoro happy sesangat2 member2 chimoro byk dapat continue kat IPTA tau bkn IPTS....
mmg impian chimoro lg nk belajar kat IPTA = UITM..x sob..sob... xde rezeki pun dah 3 kali chimoro mohon x penah dpt..huhuhu..


dlm happy tu chimoro jelous!!! huh..hauhahauha..


korang dpt g abis aku... even skang chimoro belajar kat kptm kl (actually coventry university nya collabration lah kiranya)..tp persaingan nk ke UK mesti tinggi..ssh... 
tp sebenarnya chimoro mmg nk ke mana2 ipta..huhu
rasa mcm nk apply je lg sekali... klu dpt mmg chimoro berenti belajar yg ni (membazir tul padahal thn depan dah abis tu)..

huhu.. tp of course x lah kan..chimoro tau setiap org ade rezeki die..maybe chimoro xde rezeki nk belajar kat IPTA mn kita tau peluang chimoro cerah kat sini..hehehhttp://www.emocutez.com

well to my frenz yg dpt belajar kat IPTA TAHNIAHhttp://www.emocutez.com

  1. AREYIN
  2. MADDY
  3. FARAH TONG
  4. FARAH KECIK
  5. DAN BLOGGER 
chimoro wish u all good luck ok...study elok2..http://www.emocutez.com

then korang pun kena doakan supaya chimoro mendapat keputusan yg elok utk sem 3 ni...amin!!!

3 comments:

zaza said...

hope one day hajat u nk futher study dkt mana2 IPTA akan tmakbul..
allah lbh tahu setiap ape yg blaku, ape yg pntg don't give up dan slalu la bdoa k...

Ayu Candy said...

for me, teruskan je skrg
bila dh habis, baru apply UiTM
kalau bukan rezeki buat diploma or degree skrg,
sape tahu master tiba tiba di sni
rezeki tu rahsia Allah. Telah Allah susunkan.
Gudlak :)

cma..cimot..shimoro said...

to ayu candy...wah master..hahha hopefully one day kan.... tq ayu...

to zaza... amin..tq (T_T)