my Tutor Friend

ok story ari ni yg aku tgk ade lah my tutor friend ( bape kali nk ckp kami nampak dah kat tajuk tu)
cite ni best dr 5 bintang leh bg 4 lah ( 4 je nampak up lah ckit)


mengisahkan satu laki dan satu pompuan yg different backgrounds nya. dieorg ni same age but boy tu masih lagi senior high school. tp mcm girl ni second year university student..so, alkisah nya bermula bla girl ni ( nama die ape kak cma!!) oh girl ni nama die soo-wan, sori lupa nk ckp... back to story... citenya bermula bla soo-wan ni kena jd tutor kat laki ni ( ji-hoon). so, manyak lah menda yg berlaku.. nk lebih lanjut korang tgk lah cite ni sendiri ye murah je aku beli cd die RM 16.90..
HAHAHAH

No comments: